Otroligt fint

 
 
Såg detta hos denna mäklare perjansson.se Så himla fint, älskar köket och den superläckra taklampan. Gillar de fina detaljerna, en fröjd för ögat helt enkelt 
För mer bilder tryck HÄR 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej, lite uppdatering

 
Det händer lite där hemma i alla fall. 
Om ni sett tidigare bilder så har vi ju haft en vägg här mellan hall och tv rum, den är nu borta. 
Nu är det mesta av den borta, massa små pill och detaljer kvar att fixa, ja även nytt tak måste läggas i rummet där inne som ni ser. 
Trivs bra med att inte ha en tv bänk, känns som man ändå bara samlar på sig massa skräp ändå. 
Ribborna till trappan ska bort också, ska bli roligt att se hur det blir till slut. Om ni vill se mera så lägger jag gärna upp framöver. 
 
 
 
 
Något jag funderar på är att skaffa fler sådana här Thonet karmstolar. Har en men älskar denna bild som är nedan. Sen älskar jag ju vitt så jag är rädd att jag ska tröttna på det svarta. Men den lampan är på min önskelista. Har ju IC light nu men just denna bild skulle jag gärna vilja kopiera rakt av. 
Vill även ta bort det fönstret vid matbordet framöver och ha skjutdörrar ut till altanen. Älskar fönster och den öppna känslan. 
 
 
 
 
 
 
En ny liten lampa som fått flytta in är denna lampa. En kollega har den bland annat så blev lite sugen på den. Inte så dyr heller om man jämför med andra jag vill ha. Men den ger ett mysigt sken när man tänder den. 
 
 
 

Mars månad

 
 
 
Vilken fin dag. Känns som vår igen denna 2 mars!
Blev glatt överraskad när jag såg att min barndomsvän Albulena fortfarande var kvar i stan. Så tog lite längre lunch och joinade henne ute en stund.
Vore så roligt om hon nu flyttar hem igen från Stockholm. 
 
 
 
 
 
I helgen har vi grejat eller rättare sagt Björn. Invigde våran nya matplats med en skaldjurstallrik jag köpte hem från Ica i fredags, mums. Dom andra åt tacos..
 
 
 
 
Där ser ni hur det ser ut nu. INTE KLART men på G i alla fall. Ska sätta in en braskamin där i hörnet som nu inte är något golv. Ska vänta tills muraren kommer och se vad han säger. 
Ska fixa golv och tak framöver..
 
 
 
Rensade undan en massa i lördagskväll så nu är denna yta helt tom, såå skön känsla. Björn har börjat ta ned lite här i hallen av väggen. Ska fortsätta nästa helg, tror det kommer bli jätte bra och mycket öppnare. Återlkommer med bilder sen hur det blir, om ni skulle vilja se..
 
 
Och yes den IC light lampan hänger inte där nu utan den har vi över soffbordet om någon skulle undra varför den var så malplacerad på bilden. 
 
Ha en fin vecka nu! 
 
 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.