Stoff Nageln - Samlar

 
Inte för jag fyller år inom det närmaste direkt men om någon skulle fråga så önskar jag mig fler delar av Stoff Nageln. Så himla fin och den gör sig ännu finare i en större samling. 
 
Gillar denna i silver bäst, finns i mässing och svart också. Roligt man kan bygga den precis som man vill. 
 
 
 
 
 
 
 
Som min instagramvän som har denna stora samling. Otroligt pampigt och fint eller hur. Jag har bara 7 st och tror hon har 18 st så ja jag har några till att köpa. Gillar ju inte krimskrams och har liksom slutat köpa små saker utan bara sådana designklassiker som jag vet inte förlorar sitt värde och som jag kommer ha i många år framöver. Inte sånt som oftast åker in i ett skåp efter ett tag. 
 
 
 
 
 
Jätte längesen jag handlade hem blommor MEN när jag såg Blomsterdrömmen la upp att de fått in lite grönt och även dessa gröna små fina bollar så var jag tvungen köpa mig en liten fräsch bukett. 
 
 
 

Fullspäckad helg kan man säga

 
 
Vi brukar ju vara rätt morgontrötta och sega på helgerna men ställde klockan och i lördags var vi hos Emelie vid 9 tiden för lite lek och fika. Tog en promenad till stan så barnen fick köpa lite godis och så tog vi bussen hem. 
 
Grillade korv till lunch sen åkte jag och barnen utanför Skövde för att fira min faster som fyllt år. Påvägen hem hämtade jag upp Madde sen kom Sofia och Mimmi hem till mig vid 19 tiden. Var en trevlig kväll men med ett litet tråkigt slut. 
 
Söndagen bjöd ju på helt strålande väder. Jag och barnen var ute från 10,30 tiden tills vi skulle in på middag hos min mormor vid 13. Avslutade helgen med ett Yoga pass. 
Har verkligen varit social denna helg, minst sagt. 
 
Hoppas du också haft en bra helg! 
 
 
 
 
Älskar hembakat, gott 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbart med solsken, precis vad man behöver nu 
 
 
 
 
 
 
 

Hej på er

 
 
Såå skönt med fredag! 
Vaknade vid 04 tiden imorses pga en olycka så det var att gå upp och tvätta sängkläderna, barnen hade kissat i sängen för en gångs skull tyvärr. 
Tänkte om man skulle gått upp eller lägga sig.  La mig och sov en kortis och blev ännu tröttare när väl klockan ringde. Knappt 4 h sömn men tydligen har man extrakrafter som gör att man klarar av dagen ändå tack och lov. 
 
Blev jätte glad när jag vann detta och fick hem det i veckan. Var väldigt tungt att hämta ut detta paket kan jag säga. Sånt som verkligen kommer komma till användning
 
 
 
 
 
 
 
 
Har nog väntat i en evighet på att få hjälp med detta projekt. Vill ha ned 3 väggar där hemma och öppna upp. Jag & Björn är inte så händiga och det är såå frustrerande att man vet vad man vill men kan inte och så ska man behöva vänta. Suck..
Någon som vet eller känner någon i Mariestad som gillar att fixa och dona som kan tänka sig hjälpa oss, hör gärna av er :) 
 
 
 
I veckan var jag iväg till isstadion och såg min lille åka skridskor. Han påpekade på morgonen att jag aldrig varit och tittat på honom så passade på. Så söta när de små åker..
 
 
 
Blev 2 träninsgpass i veckan och även yoga. Jag känner jag mår bra av att träna. Något jag absolut inte varit intresserad av tidigare i livet. Men roligt när man ser att det händer något med kroppen
 
 
 
 
Trevlig helg på er! 

Lite blandat

 
Lite detaljbilder från mitt hem. Denna ljusstake från Stoff, Nageln vill jag ha flera av. Gärna 4 st till i alla fall..
Har lovat mig att bli bättre på att rensa detta året och endast köpa sånt man vet kommer vara hållbart och som jag inte kommer tröttna på. Designklassiker helt enkelt..
 
 
 
 
Sovrummet i källaren är inte klart än. Det får liksom växa sig fram. Funderar på en rund matta framför sängen, så svårt med mattor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har lovat mig själv bli bättre på att tända ljus. Har en massa men tänder de aldrig. 
 
 
 
 
Äter ju som många vet skräpmat rätt så ofta och i helgen åkte vi till Donken. Tänkte våga mig på testa en ny burgare och åter igen att jag ALDRIG lär mig. Fick slänga denna, försökte mig på två bett av denna nya osthamburgare men fy smakade kräk ingen höjdare tyvärr. 
Ska hålla mig till min Happy Meal med nuggets framöver helt enkelt när det blir besök där. 
 
 
 

Nytt år, nytt kapitel

 
 
Gott nytt år och god fortsättning fina ni! 
Vilket fint väder det bjöds på sista dagen av 2019, solsken och blå himmel. 
 
Två familjer kom hem till oss på nyår, stannade till 04 på morgonen. Vet knappt om man varit vaken så länge någongång. Var en trevlig kväll! 
 
 
 
 
 
Tack 2019! Lite blandade bilder från det gångna året
 
 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.