Mitt i renoveringen

 
 
Vill bara visa vad som hänt hemma hos oss i helgen. Yes väggarna är nere, sån skillnad det blev. Har en halv vägg emot hallen att ta ned också sen är vi klara med det. Hade ju köpt golv, likadant som vi har i resten på övervåningen men tyvärr så var det en helt annan nyans. Huur tråkigt är inte det, blää man blir så besviken!
Men alternativ lägga det för att få samma höjd på golvet som ni ser, sen om någon månad när det lugnat ned sig och Björn orkar så lägger vi ändå nytt på golv på hela övervåningen. Är inne på det spåret för golvet i hallen är ändå slitet. Får se, synd bara. 
 
Ska göra mig av med det runda bordet sen ska ett annat bord stå där sen en bestå bänk utmed väggen. Tänkt köpa marmor toppskiva till den framöver. Till vänster längre fram vill jag fixa skjutdörrar ut till altanen. Fixa ny skiva till köksön, ja ni hör det finns saker att göra.
 
 
Svårt fota när det är mörkt 
 
 
 
Innan, hur det såg ut. Skillnad va ? 
 
 
 
 
Hittade bilder från senast vi bowlade med jobbet. Gick väl så där med bowlingen så att säga. Fruktansvärd bild på mig men Mia var väldigt fin. 
 
 
 
 
 
 

Ville bara kika in och säga hej

 
 
Varit lite låg med sociala medier det senaste. Lite mätt på det ska jag ärligt säga och Instagram har gett mig mer stress och ångest vilket är fel för det ska ju vara roligt. 
 
Men nu äntligen är renovering hos oss på G. Jag är såå glad, vi ska ta bort 2 väggar och öppna upp. Vi flyttade soffan och tv i fredags, tänkte det är en bra start. Men hade ingen aning att Björn skulle ta tag i det redan igår, söndag. Ena väggen är nere men nu måste vi sälja av lite möbler och rensa undan innan vi tar den andra väggen emot köket. Sen kommer golv och det svåra med taket som måste fixas. 
 
Nu ska det rensas och jag har övervägt att inte ha någon tv bänk, den som ni ser på bild nedan har jag varit supernöjd med. Men ärligt gur mycket skit samlar man inte på sig som bara ligger i skåpen. Bläää så nu ska det bantas på saker. Vill bara satsa på fin beslysning och saker jag kan tänka mig ha i många år framöver. 
 
Glad att det rör sig och händer något, gillar den känslan. 
Hoppas det är bra med er! 
Kärlek på er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska fixa med sladdarna sen men tycker det var luftigt utan tv bänk. Tog öven bort det mesta på soffbordet, vill ha det luftigare. 
 
 
 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.