Tråkig nyhet med Norweigen

 
 
 
Hörde precis en tråkig nyhet. Norweigen ska från och med nästa år i Mars sluta flyga från Sverige till Asien och USA. Det är med dom jag flygit varje gång jag åkt till NY. Det var tydligen inte lönsamt men vilka bra priser man åkt för måste jag säga. Får se när man kommer dit nästa gång och me dvilket bolag man ska åka med. Trist...

Jul och biomys

 
 
Både lördag och söndag ställde jag väckarklockan. 
Fredagkväll var vi över hos Björns bror och åt pizza sen på lördag kl 9 hämtade jag min mormor och åkte till Falköping till Osterian. 
Var mysigt men var väldigt mycket folk sen blev jag så besviken över mitt val av fika. Valde en drömrulltårta, älskar det när det är hembakat. Det stod att det var de men tyvärr smakade de plast som alla andra köp rulltårtor så 35 kr åt skogen :) 
 
Igår var vi ute redan vid 9, träffade Emelie och barnen. Gick på bio vid 11 sen var jag och Charlie på bio vid 12,30 igen med hans kompis Ludwig och han såg för tredje gången Toy Story. En mysig helg! 
 
Hoppas ni också haft en bra helg! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biomys - Last Christmas

 
 
Skäms nästan lite och får dåligt samvete att jag gjort rätt så mycket roligt det senaste emot Björn där hemma. Men han får så klart också göra vad han känner för med. Men alla är vi ju olika och uppskattar olika saker, så är det ju. 
Viktigt göra saker för sig själv emellanåt anser jag. 
 
Madde kom och hämta mig efter 17,30 åkte till Sand och tog någon Tapas sen bio och såg nya julfilmen Last Christmas men måste säga att jag tyckte den var så där, visst mysig med bra slut men ändå knepig. Ni som sett den kanske förstår vad jag menar. 
 
Roligt Madde kom till stan i alla fall, blir ju inte så ofta man ses ny för tiden som förr. 
 
 
 
Jag är förresten jätte tacksam att mitt hår växt rätt så bra det senaste tiden. Gillar långt hår men när jag ser Julia nedanför som kapat av sitt hår igen blir jag så sugen på att göra likadant. Hon heter linneaajulia på instagram förresten. 
Kan inte bestämma mig, ska till frissan om 11 dagar så har ett litet tag kvar att fundera på det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ex Gynning hur snygg som helst i denna längd. 
 
 
Här är bilder på mig i den längden. Hmm vad ska jag göra, klippa eller spara ? 
 
 
 
 
 

Stoff Nageln

 
 
 
 
Nu har jag börjat samla på denna fina ljusstake, Stoff Nageln. Så OM någon undrar vad jag önskar mig i julklapp så kan jag tänka mig i alla fall 3 delar till eller en resa till solen. My gaaad så tråkigt det är ute nu. Mörkt när man åker till jobbet på morgonen och lika mörkt när man åker hem. Tycker det är smått deprimerande dels för jag mår bra och gillar att gå ut på promenader på kvällarna. Jag har ju under hela hösten gått 10 000 steg per dag och kan säga det är inte jätte lockande gå ut när det är becksvart. Tack och lov har jag ju börjat träna rätt bra på gymmet under hösten. Ikväll blir det 2 pass sen avslutas med ett Yoga pass. 
 
Har ni några tips som får en att bli piggare nu under denna trista mörka tid ? Tack och lov att veckorna går rätt så fort. Frågar ni mig så hade det fått gå ännu fortare..

2019-11-19

 
Ser fram emot att hämta ut ett paket från Newport Home ikväll. Har beställt 4 nagel ljusstakar samt ljus och ett zebrafat från Adler. 
Tänkt jag ska börja samla på Nageln, den är fin ju mer man har. Men man måste ju börja någonstans..
 
På Park Lane passade jag och Mia på att fota oss i ett sånt där fotobås, haha gud alltså vilka bilder. Tog även med några andra kollegor, kan inte annat än skratta åt det men roligt att ha. 
 
 
 
 
 
 

Park Lane Göteborg

 
 
Var med jobbet till Göteborg från lördag till söndag. Käkade på Dine burgers, så himla gott. Sen gick jag och Mia till Artileriet. mycket fint där.
Sen till hotellet och fixa oss och för lite fördrink innan Park Lane.
 
Var väldigt städat ändå måste jag säga. inga skandaler eller så. Tror det var saft dom hade i baren, knappt någon alkohol. Bra på ett sätt :)
Var hemma igår vid 14 tiden, då blev det pizza en promenad sen låg jag och vilade resten av dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny matta som fick bli en retur på

 
 
Såg att Lotta som på instagram heter Lifetsylebyl hade köpt en matta på Mio som heter Midtown. Köpte den på direkten för tänkte den kunde bli fin i dotterns rum men tyvärr blev den för gul hos oss. Provade även i vardagsrummet men likadant där så fick bli en retur. 
 
Har ju gått ner rätt mycket i vikt och haft det som ett mål att imorgon när jag är i Göteborg med jobbet komma i denna klänning nedan på bild. 
Kom i den MEN den är för kort. Känner att det känns så där att gå och visa halva rumpan imorgon kväll kanske. Såå synd, får se vad jag ska ha på mig istället. 
 
I våras kom mitt X mamma och lämnade några gamla fotoalbum som hon tydligen hade. Glad dom inte kastade bort dom. Där fanns det många gamla bilder tagna från skoltiden, här är på mig och Sofia exempel. Alltså vilket skönt liv man hade när man gick i skolan ändå, allt kretsade kring utseendet, vänner och festa på ett ungefär och kläder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
URSÄKTA borde ha putsat spegeln, jätte skitig men ja ni ser hur klänningen ser ut..För kort tyvärr
 
 
 
 
 
 
 
Efter om och men provade jag att göra fransar i söndags. Men känner att det inte är min grej, inte jätte bekväm med det. Saknar kunna tvätta ansiktet som vanligt och få sova på magen. Bokat tid imorgon i Göteborg att ta bort dom. Trist för hade varit kul haft de lite längre och speciellt imorgon kväll men de hade ingen tid på söndag sen var det så billigt där så var en dyr vecka för fransar men nu vet jag.
 
 
Mina toppar ser jätte slitna ut här på bilden. Klippte dom för 3 v sedan och färgade håret. Har fått rejäl utväxt så glad ändå att mitt hår växer. Ska till frissan om 3 veckor och måste säga att jag inte skulle kunna leva utan mina vitamintabletter. Tack vare dom mitt hår växer är jag säker på!
 
 
 
 
 
 

Förra veckan

 
Hej på er! 
Lite glest med inlägg nu det senaste men jag blev så himla besviken när jag råkade radera precis alla mina bilder i telefonen. Så klantigt av mig! 
 
Tänkte visa lite random bilder sen senaste veckan jag haft i telefonen
 
Har ju varit tvungen köpa mig en ny hårfön. Min gamla från Babyliss som jag bara haft i ett år la ju av hela tiden och stank bränt. Så blev en betydligt dyrare men GHD är ju ändå bäst på värmeverktyg.
 
Förra fredagen var jag hemma hos Johanna och hennes sambo Roni på fest. Var inte på topp men åkte dit en sväng. Var trevligt och en sak jag gillar är när man har förutfattade meningen om människor som sen ändras till det positiva. Det är så mycket bättre än när det blir åt det andra hållet. 
 
På lördagen kom Annalena och Mikael över med fika samt hjälpte Mikael till att få fast bastudörren. 
Provade bastun på lördagen. Gillar inte basta och senast var när jag gick i 6.an och vi var på badhuset. Tyvärr blev jag jätte förkyld dagen efter. Så basta aldrig om man har någon infektion i kroppen fy..
 
 
 
 
 
 
 
Linda och Roni. Den enda bilden jag tog den kvällen
 
 
 
 
Fika, ser ni Olivia så nöjd när hon får äta munkar som hon älskar 
 
 
 
 
 
 
Söndagen låg jag och kollade på Youtube klipp, gillar Molly Mai som varit med i en dokusåpa i England, minns inte vad den heter. Tycker hon är så himla fin, så fint hår, dockliknande. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är ju så där för torkade blommor men denna lilla nätta bukett tycker jag ändå är helt ok 
 
 
 
 
 
Får se om jag hinner fota några bilder i helgen. Har något spännande på G som jag kommer återkomma om. 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.