Näst sista dagen på 2019

 
 
Tycker Nyår är lite vemodigt måste jag säga, man vet aldrig vad som komma skall om man säger så. Världen är ju så pass orolig idag men man får hoppas på det bästa! 
 
Här är mina 9 mest gillade bilder på instagram för detta året, tack till er som vill följa mig där förresten.
 
 
 
 
I lördags var vi en stund och hoppade hoppborgar på förmiddagen. På em kom min moster med fam och vi bowlade. Olivia ääälskade det, var så glad och tyckte det var så himla roligt. Härligt när dom små verkligen visar glädje.
 
 
 
 
 
 
Björn och barnen var hos grannen. Otroligt hur barn kan stöka ner på en liten stund, se bild nedan . Dom fick städa upp efter sig..
 
 
 
 

God fortsättning

 
Varit skönt med lite ledigt så här mitt i veckan och fått fira jul. 
Började julafton i Domkyrkan till julkrubban, mysig tradition tycker jag som jag börjat med för barnens skull för 3 årsen. 
Sen hem för julmaten. Jag bidrog med lite nytt detta år, massa ostar,kex och skaldjur till all julmat.Sen Kalle Anka och efter det kom tomten till barnens stora glädje och Olivia var så nervös hela dagen för tomten men gick bra sen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juldagen var vi hos Annalena och Mikael på julmat, trevligt.
 
 
Så fint dukat
 
 
Igår kom syrran med familj på fika och kvällsmat. Var high life 
 
 
 
Hoppas du haft en bra julhelg 
 
 
 
 
 

Dan före dan

 
 
Idag är det nog inte många som jobbar, känns som många passat på ta en ledig dag så här inför julen. 
Igår var vi på Ullared, handla de sista julklapparna till barnen. Var mer folk än jag trodde, brukar annars vara rätt lugnt en eller två dagar före jul. 
 
 
 
 
 
 
 
Blev en del till nyår. Tänkte överraska barnen med en pinata bland annat
 
 
 
 
När vi åkte via Göteborg på morgonen så var det blå himmel och sol. Underbart, längesen man såg ljuset
 
 
 
Passar på önskar er en riktigt God Jul och en fin julvecka!
 
 

Helgen sa swish...

 
 
Såg att ljuvamagnolia tipsade om detta ljus. Så blev ett köp för mig med. Det ska dofta Intimitet, svårt att säga hur det ska dofta men. Påminner även om Byredo och älskar det märket. 
 
 
 
 
I torsdags kväll blev det julbord med jobbet på Moholms Säteri, var trevligt 
 
 
 
 
Här sitter 3 av mina arbetskollegor i väntan på att få gå upp och ta mat 
 
 
 
 
Var en sväng på Bibblan i stan i lördags förmiddags. Läste lite snabbt i Sköna Hem, hur fint är inte detta. Önskar mig verkligen detta bord och stolar men så dyrt tyvärr 
 
 
 
 
Ann- sofie åkte förra veckan på sin sommarsemester kan man säga till Nya Zeeland. Hon ska vara borta i 4 veckor, härligt för henne. Hon hade gjort så fin julgåva och ställt i personalrummet. 
 
 
 
 
Igår blev det kvällsmat på Viking med grannarna. Trevligt trevligt..
 
 

Passade på

 
 
Igår eftermiddag hade jag sista support passet på jobbet. Min ena kollega ska ut och resa på sin "sommarsemester" nu i en månad framöver. Härligt för henne, glad för hennes skull. 
Gjorde klart det jag skulle göra så passade jag på att åka lite tidigare än vad jag hade tänkt till Lidköping. 
 
Skulle på fikadate med Anna-Karin aka Nytthem på Instagram. Har lärt känna varandra tack vare sociala medier och attt vi har inredning som intresse. Är inte det fantastiskt ? 
För tycker tjejer / kvinnor kan vara väldigt svåra många gånger. Kan vara svårt att lära känna nytt i en liten stad och oftast har väl de flesta förutfattade meningar och dömer varandra. Därför är jag glad över de kontakter jag fått med några nya vänner tack vare den egentligen lite smått konstiga världen, som både har en hel del negativt men ändå positivt. 
 
Vi fikade sen när jag väl kom till bilen så hade Mia skickat att Mynta hade 3 amaryllis för 89 kr så sprang dit och köpte det. Första för denna vinter, får se hur länge dom får stå..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem så tog jag med barnen till leksakaffären till stan. Så de kom ut lite så fick de visa vad de skulle vilja ha och önskar sig. Blev en del..
 
 
 
 
 

Söndagen

 
 
Ville möblera om i lördags, flyttade möblerna men tvbänken och tv klarar jag inte och tyvärr hade jag ingen som kunde hjälpa mig så fick flytta tillbaka det igen. 
Tror det är bättre ha vårat matbord vid fönstren så det ger mer ljus. 
 
Igår var det riktigt busväder så blev leklandet i Skövde vid lunchtid. Sen på kvällen blev det ett Yogapass, jätte skönt avsluta veckan så. Hann även springa och cykla lite innan också. 
 
Ha en fin måndag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finfint eller hur

 
Såg dessa bilder hos wrede.se och smälte en smula. Hur fint, specielt barnrummer. Fint det går i enhetlig färg. 
 
Kika in här för fler bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina hårtabletter

 
 
Tänkte jag skulle dela med åter igen vilka tabletter jag tar varje morgon som jag vägrar va utan. Tar en av varje och vet inte men känns som de hjälpt mig mycket. Håret växer i alla fall bra! 
 
Silicea har jag hållt på med länge men de andra var Bianca som tipsade om detta för längesen, att det skulle vara så bra. 
Har en annan tablettburk som jag köpte i USA som Petra Tungården bland annat la upp var den bästa. Ångrar sååå jag inte köpte flera av den. Vem vet när man kommer till USA nästa gång. 
 
 
 
 
Bilderna blir så tråkiga nu när man tar hemma om kvällarna, när det är så mörkt. 
 
 
 

Helgen, London och pulkaåkning

 
Emelie och jag åkte till London i fredagskväll. När vi kom fram käkade vi på Burger & Lobster, varit så nyfiken på att se hur god maten ska vara där. Det var den! 
Lördagen blev det shopping, presenter till barnens julkalender och jultröjor till alla att ha på julafton. 
Tyckte jag hade köpt en massa men hade ändå 5 st kvar att köpa till C. 
 
På lördagen åt på lunch på Princi, såg att Bianca rekomenderade den. Var väl så där men helt Ok. 
 
 
 
 
Gordon Ramsey restaurang. Hade varit kul att prova en dag
 
 
 
Så gott, massa tryffel och ost på dessa klyftpotatis
 
 
 
 
 
Emelie tog ett glas vin men jag ville ha en söt drink så det blev deras lobsterdrink eller va den hette. God den var sötsur och bredvid ett litet glas prosecco man vill hälla i om man ville ha det lite bubbligt. Vi fick bordet till 21,15 men kom en halvtimme sent. Brukar ju i vanliga fall aldrig äta sent på kvällarna så blev mätt snabbt men var gott som sagt. Äter gärna där igen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hörde Lina av sig på eftermiddagen. Följde med ut och åkte pulka. Blev inte så långvariga, frös såå om mina tår. Har så dåliga skor. Så fin himmel men kallt som tusan
 
 
 
 
 
 
 
 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.