Mysigt sommarställe

Hej,
 
Var på massage i Sjötorp igår eftermiddag. När jag var klar så tänkte jag att jag lika gärna kan åka in till samhället där och köpa mig den godaste glassen jag vet - marängbåten. Istället för att stressa hem. Satte mig vid slussen där och pausade allt och njöt av denna goda sak i en 10 min. Härlig kväll!
 
Har börjat tappa lite mer hår igen, vilket gör mig jätte orolig. Fått en ny liten fläck så inser något i mitt liv stressar mig vad de nu kan vara. Så måste stanna upp och njuta av de små stunderna liksom. Har ju slutat yogan nu, kanske jag måste börja på det igen tro ?
Vet inte, de psykiska är ju så svårt. Vad det kan vara, vad ska jag göra liksom.
 
Hoppas ni får en fin fredag.
 
Idag ska jag till Skövde, hade bokat tid på Make up store för 30 min ögonbryn. Kanske onödigt men kan vara roligt med lite nya åsikter vad de tycker och nya tips.
Men ska bli skönt med en helg igen.
 
 
 
 
 
 Gårddagens lunch. Passade på att äta Pulled Pork, Björn är inte förtjust i det så äter de aldrig hemma.
 
 
 
Just det, en väldigt dålig bild men denna testade jag igårkväll. En ansiktsmask som skulle vara väldigt bra, köpt på Skincity HÄR.
Barnen kollade på tv i sovrummet så när jag gick in alltså haha Olivias ögon och min. Aldrig sett henne så, hon liksom bara kollade på mig länge som i chock. Sen till slut började hon storgråta stackarn och skrek mamma. Så jaa ni kan ju tänka er hur hemsk jag såg ut haha.
 
 
 Små pauser är viktigt för stressa ner.Bara sitta och njuta av allt fint ute nu gör en gott!Tar du silica än?\Veronica

Svar: Ja jag måste bli bättre på de. måste va något som stressar upp mig bara att jag är osäker på vad. Så ledsen bara de ska sätta sig på håret. Ja de gör jag. tog 2 st per dag förut men nu 1 varje morgon. några har sagt mitt hår har växt så de är ju positivt. de enda är att jag vill ha de kvar på huvudet ❤skönt med semester snart iaf. Har du provat tabletterna?
Jenny Lennartsson

Jo ditt hår ser ut att växt massa!De jättetur alla fall de växer!Jo testar dem igen nu tyckte stora hårkuren var bättre men nu fått ett paket silica.Testat en karta bara ännu.Om ditt hår växer så behöver du nog ej va rädd att bli av med allt alla fall.Jo håret betyder mycket.Ditt hår ser så fint./Veronica

Svar: Tack snälla. Det man blir nojig och orolig över är ju de små kala fläckarna jag får. men började med någon vätska jag fick senast som jag ska hålla på med i 6 v tid typ emot inflammation eller vad de är. Ok, ja testa en gång till, tror o hoppas de tabletterna är bra.
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.