Utflykt i lördags..

 
Hej,
 
Haft en bra helg. Hoppas du också haft en fin helg!
I lördags tog vi bilen till Skövde, köpte lite presenter till min systerdotter som fyller år idag idag. Hittade lite på HM, så hoppas hon blir glad. Åker ikväll efter jag slutat jobba.
 
Sen käkade vi mat på Aplina med AnnaLena, Tilda och Johanna innan vi drog till Hjo för att köpa glass. ( Jag skulle ha glass haha ) Jag och Charlie gick till Moster Elins glasskiosk, Olivia hade precis somnat så Björn satt kvar i bilen.
Men när vi fått glassen och skulle sätta oss och äta den kom regnet. Fick springa till bilen och åkte sen vidare till Karlsborg.
Älskar de nybygda husen där, kolla på dom och drömma Ett drömhus finns där som jag så gärna hade velat på i. Ser ut som en slags farbrik nästan när man kommer från stan men sen ser man att det är 2 hus bredvid varandra. Älskar att det är vitt puts, lite annorlunda än alla de vanliga husen som finns här i stan.
 
Sen hemåt för att åka till Tuva med familj. Man får ju inte grilla så vi blev bjudna på Tortillas sen lite förrätt och efterrätt. Barnen hade de jätte roligt, så blev en toppen dag verkligen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är mitt drömhus, vill bo i ett sånt.
 
 
 
 
 
 
 
Hade så gärna velat ha sån här meny i stan här i hamnen. Lite roligare glassar för samma pris som dom typ har nu.
 
 
 
 Glassarna ser väldigt goda ut!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.