Mörkt..

 
 
 
 
Imorses när man gick upp tog det emot, så trött. Så mörkt ute så det tar emot att gå upp, det tycker även barnen. Men skönt det snart är vår, ljusare tider.
 
Nu har jag skaffat gymkort på Actic, haha såå inte jag. Hon tjejen som hjälpte mig i receptionen var lite små snurrig tycker jag ang betalningen. Jag tänkte ju betala allt på en gång, för de 4 mån jag ska träna. Då säger hon en summa som var mycket högre än det skulle vara.
 
Då säger hon att det blir så för man betalar, blir billigare med autogiro. Då sa jag då väljer jag ju hellre det för att slippa betala 500 kr extra.
Sen sa hon jag skulle dra mitt Visa kort, sen fick jag kvittona. Då frågade jag vad som skulle dras på autogiro då, då svarade hon inget. Hahah alltså WTF, tala om rörigt. Fatta inget samtidigt som det var massa folk runt omkring så orkade inte stå där.
 
Men nu har jag betalt och hoppas det blir lite träning under denna tid. Jag har alltid vart sån som inte gillar att träna. Fått frågan många gånger varför, och vad man ska göra för jag skulle tycka det va kul.
Men inget svar på det, de är bara inte roligt. Men ska ändå träna nu så..
 
Skönt med Onsdag, hoppas ni får en bra sådan...Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.