Drömde om det i natt

 
 
 
Har ju lovat mig själv att dra några dagar till denna staden till hösten. Drömde om de i natt, så är väll ett tecken. Hade så klart velat att Björn skulle med, men vill inte ta med barnen känner jag. Inte något de kanske hade jublat över, som är roligt för dom.
Jag vill åka och handla massa julklappar. Kom på jag och Madde var ju där vid Halloween en gång men frågan är när Black friday är, om det är någon vecka senare, ska kolla upp det.
 
Någon som vill med ? Får jag inte med någon har jag tänkt att åka själv. Inte rädd för det alls, vill bara komma iväg.
 
När Anna och jag åkte senast, var så roligt. Vi hade typ bara träffats 2 gånger innan. Jag hade bokat för att åka ensam men då hade hon hört talas om detta och maila mig om hon kunde få åka med.
Jätte roligt intiativ, vi hade en jätte bra vecka!
 
 
 
 
 
Dessa köpte jag till min systerdotter, så söta små set. Här satt vi nere vid Ground Zero vid Starbucks
 
 
 
 
 
 
 
 Ohh så härligt det vore =D

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Låter så kul med NY aldrig varit där men någongång ska bli den första:) stor kram o trevlig fredag på dig fina.

Svar: Ja jag har vart där några gånger. Älskar storstäder generellt och detta är en favvis.
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.