Bra gener..

 
 
Hittade denna tjejs konto på Instagram där hon heter @muurja
Alltså så vacker tjej, blir så avundsjuk vilka gener vissa har :)
 
Jag har alltid vart sån sen jag var liten gillat att inspieras av andra. Började som sagt redan som liten då jag klippte ut bilder från tidingar och satte i pärmar. Roligaste jag visste, sen bara kika i pärmarna och inspireras och bli smått avundsjuk haha.
Hade pärmar med kungahuset, Spice Girls sen när det var populärt. Hade iof hela rummet tapetserat med dom.
 
Men kunde vara bilder på fina saker, fina personer, kändisar osv..
 
Har ni också hållt på som mig ?
 
Som denna tjej, älskar att se och inspireras. Nu vill jag bara gå och bleka mina tänder känner jag.
 
Många som ser fina personer, om man nu tänker på hur det var i skolan, brukar oftast försöka hitta fel, säga dumma saker. Så trist och onödigt då det bara antagligen handlar om avundsjuka. För sånt kan ju så klart sticka i andras ögon. Många inkl mig själv har inte haft det turen med dessa fantastiska gener men man gör ju så gott man kan om man säger så för att ta hand om sig och kunna visa sig ute. Sen är det en helt annan sak att jag jobbar med mitt självförtroende osv.
 
Men jag har alltid vart sån som gillar att ge komplimanger, komplimanger man verkligen menar. Om folk har fint hår, fin väska, ja vad som helst.
 
Var hos en kompis på fest i vintras exempel och satt bredvid en tjej jag alltid tyckt ser såå bra ut. Så tänkte jag säger de till henne, kul att göra folk glada. Man vet aldrig deras sidor, många kan ju må dåligt över sig själva fast dom ser jätte bra ut och en fint ord kan ju göra en hel dag för många.
Finns så mycket ont i världen så mer kärlek hejjar jag för...
 
 
 
Obs för att poängtera, det finns viktigare saker så klart. Insidan är såå mycket viktigare och det finns andra saker i världen än fina saker, det vet jag. Men roligt att komma in i den ytliga bubblan emellanåt och lämna de allvarliga
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ho jag e likadan sparade oxå fina bilder i pärm 🙈🤣men hellre det än vara elak och säga tokiga saker 💕Kramar från värmen i 30 grader

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.