Pinchos med Madde

 
 
Hej,
 
Var längesen jag träffade Madde nu i Skövde.
Jag sa det igår att förr innan barnen var jag typ där en gång i veckan iaf, den tiden jag alltid åkte buss. Tog körkort sent, 2012. Det var tider det!
 
Men nu blir det väldigt sällan tyvärr och fått skjuta upp detta. Men igår fick vi till det och kunde ses själva en stund efter jobbet.
Jag slutar 16,30 och sa 17 och jag måste lära mig till nästa gång att det blir bara stressigt och jag hinner aldrig. Tar mer än en halvtimme att ta sig dit.
 
Men jag tog de vanliga, scampin, kycklinspett och testade denna hamburgare denna gång. Jag som alltid tar samma, men jag tyckte den var OK men Madde åt inte upp sin tyckte den var för torr.
 
Fyndade ett par jeans på Gina också för 100 kr som hittat, klippte upp dom en aningens då de var lite för långa. Tänkte blir det dåligt så har jag ju inte lagt så mycket på dom så att säga.
 
Jag har märkt förresten att jag måste mått dåligt senaste tiden. Tappar såå mycket hår igen och har fått en stor kal fläck igen. Det gör mig såå ledsen sen sätter det igång den inre stressen. Trodde det skulle bli bättre nu när sommaren var och man får massa D vitaminer liksom. Men tydligen inte, fattar inte varför det har varit så här detta året. Hoppas hoppas det ger sig sen till hösten igen och jag blir som vanligt. Jobbigt det där alltså..
 
 
Ha en fin onsdag vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.