Magisk himmel igår kväll

 
 
 
 
 
 
Igår kväll var Björn och barnen med vänner på Cirkus i stan. Jag passade på att ta en lång promenad på typ 2 timmar. Var så skönt ute och så magiskt fint på himlen.
Jag har som sagt fortfarande inga strumpor på mig än, det väntar jag med tills det verkligen är höst och sommaren är över.
Hatar att stänga in fötterna i skor.
 
Så svårt att veta vad man ska ha på sig nu. Jag och barnen har fortfarande sommarkläder på oss, jag har linne idag. Men alla jag mötte ute hade jackor på sig så kanske dags att börja med de. Men som sagt igår var det soligt och varmt men idag mulet, inte lätt tid just nu känner jag.
 
Ikväll efter jobbet ska jag och barnen hälsa på Emelie en sväng sen vid 18,45 ska jag äntligen på ett Yoga pass. Har ju som sagt fixat årspass på Actic i stan. Inte gått än, haft det i en månad haha. Men ska komma igång men när det är fina kvällar känner jag inte för att gå in och träna. Så blir bättre sen när höst och vintern kommer..
 
Jag har ju lovat mig själv att tänka på mig i första hand, hur jag ska må bra och fokusera på att jag ska vara glad. Alltid varit sån som oroar mig, tänker på andra i första hand, så klart ska man göra det. Men efter jag har haft problem med stress och håravfall så tänker jag att jag ska vara lugn i mig själv, hitta en inre ro. Låter kontigt kanske. Försöka oroa mig mindre, tänka att allt inte är värt att tänka på hela tiden, som inte jag kan påverka. Men därför skaffade jag gymkort också så jag kan gå på yoga emellanåt. Nästa vecka ska jag och Emelie gå ett pass på Friskis och svettis och se om det passar oss. Så man kan träffas och ändå göra något nyttigt, två flugor i en smäll helt enkelt.
 
 
 
 







Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.