Lite tankar..

 
 
Har varit och pratat med min psykolog idag, hade vad de känns som nu i efterhand inte behövt det egentligen.
Vissa kan rynka på pannan om man nämner man går och pratar med någon. Jag ser det mer som man bara vill jobba med sig själv och bli en bättre person. Tror ärligt alla hade behövt prata av sig om något, vare sig det är ens barndom, uppväxt, jobb eller privat vad de nu må vara.
 
Jag började gå vid årskiftet igen ( gick för några årsen då mitt liv var extremt rörigt i mitt privatliv och jag behövde prata av mig och få råd ) men nu var det typ 3 månader sen jag var där. Ska dit om några månader igen och catcha upp på vad som händer.
Jag har ju kommit in i en ond cirkel då jag tappar mycket hår igen ( vet inte varför, om jag nu visste det ) . Jätte jobbigt, vad de nu kan vara, jobb, stress privat ?
Svårt att veta.
 
Jag har börjat ta mer vitamintabletter, har skrivit upp mig på gym ska på yoga nästa vecka igen. Går på akupunktur och försöker må bättre i mig själv.
Inser att man kan inte tvinga folk att vara med en, att gilla en och de som gör det finns i ens liv andra kan försvinna.
Har haft det rätt tufft på jobbet detta år, olika orsaker och det har tagit en massa på mig. En på min avdelning inga namn nämnda har fått mig i våras att känna mig som världens sämsta människa. . Hade gjort det på vem som helst. Osv...
 
Vissa saker i livet kommer man inte ifrån, om folk krånglar och rör till de. Ingen dans på rosor men vissa situationer och tankar kan man försöka få bort. Inte alltid de lättaste dock.
 
 
Och generellt jag mår bra, har det BRA. Så ska inte vara ett gnällinlägg utan mer ville bara skriva av mig. Och vill bara visa att alla har det inte super bra hela tiden. Vissa kan ju ge sken av de. Kanske finns det undantag men tror inte det är jätte vanligt. Vissa älskar att läsa om någon öppnar sig och är sårbar, vissa älskar att gotta sig i andras liv. Sen trivs jag så där med mig själv just nu, saknar mitt gamla jag.
Då jag kunde äta precis vad jag ville när som utan att det sätter sig på fel ställe. Men senaste tiden nu märker jag min kropp inte är som den varit. Känner mig stor, inte som jag var förut. Saknar mitt ljusa hår, saknar att sitta hos frisören osv..
 
 
Långt inlägg, ta hand om er och va med dom som gillar er, får er att må bra och gör det ni tycker är roligt! Man vet aldrig när livet tar slut, eller hur ? Klyschigt men sant
 
 
 
 
 Sanna ord alla vill inte prata om hur de mår.Tycker de viktigt att livet inte är en dans på rosor direkt.Jag tror att samhället idag är ständig stress.Vi ska äta rätt och träna och se perfekta ut hela tiden.Jag tror sånt ger stress helt enkelt.Jag tror många skulle må bättre av att bara va här och nu typ.Måste man se så perfekt ut måste man ha vältränad kropp.Mm.Tror mycket av stress och man tappar hår är just att hela tiden sträva efter allt detta.Så många mår dåligt idag.De så höga krav på allt!Tycker de ottäckt hur det blitt.Inte lätt i livet men man får se allt bra.Detta med ditt hår tror ja kommer av stress.Hoppas de löser sig/Veronica

Svar: Ja de är nog så,pressen och stressen. Men så trist man bara får något så där och att de kan vara olika orsaker som påverkar en negativt. man vill ju bara må bra! svårt de där..
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.