Fredag!!

 
 
God morgon,
 
Dagarna och veckorna går fort, eller hur ?
På måndag börjar barnen dagis igen och Björn börjar jobba efter 6 lediga veckor, sommarlovet är över. Likadant för mig fast jag jobbar,för nu ska jag ta barnen varje morgon innan jobbet och köra dom till skolan.
Kommer bli kämpigt i början då de älskar att sova länge på mornarna. Olivia vaknade vid 10,30 igår liksom..
 
När vi flyttade in i vårt hus för 3 årsen tog vi snabba beslut med renoveringen. Vi ville flytta in så snabbt som möjligt. Men varför tog jag inte marmor diskbänkar! Så surt, ångrar mig dagligen när jag tänker på det.
Hur tänkte jag, tänkte nog inte överhuvudtaget. Björn tycker det är onödigt plus vi nyligen fixade allt och att de blir krånligt med kaklet på väggen.
Men hoppas hoppas få min vilja igenom framöver, får se.
 
 
 
 
 
 
 
Beställt och fått hem nya vitaminer i veckan. Silicea har jag kört länge. Fick hem den i rinnande form igår, en tjock massa som jag blandar med vatten. Smakar väll inget direkt, det enda är att jag måste blanda så de inte blir några små klumpar. Sen MSM hörde jag Bianca hade börjat med och rekomenderade samt fick jag hem nya D vitaminer som jag körde med i våras. Hoppas de gör underverk för mig..
 
 
 
 
 Hej nu testat ett paket Silicea märker inget på dessa har du gjort de?D vitamin tar ja året runt.Testat massa olika hårkurer men de ja märkte mest på var när ja tog vitaminer bamboo som de ej säljer mer då företag lags ner så synd!stora hårkuren funka bäst sen.Har testat de flesta.Msm har ja ej testat.Svårt de där med vitaminer.Hoppas de blir bra för dig.\Veronica

Svar: ok så synd de inte va bra. Alltså just nu tappar jag jätte mkt hår tyvärr så är väll helt i obalans så därför jag skaffat en massa nya tabletter. man vill ju hoppas något ska hjälpa. och bara fått för mig silicea ska vara bra, läst så mkt om tabletter att de skulle hjälpa så bra. men de bitar kanske olika på olika människor ? Jag köpte de nu i flytande form, skulle va mer effektivare. Får se hur de funkar, om man märker något men antar man får vänta i några månader.
Jenny Lennartsson

Biotin har ja läst ska va de bästa mot håravfall.Jo de så olika det finns så mycket att välja på.Intressant och se om de funkar jo man får vänta några
månader minst.kolla du sköldkörtel prover?/Veronica

Svar: Nej har inte tagit sånt prov, inte fått den frågan från sjukhuset tyvärr. Min moster har fått så himla bra hår, såg jag och berättade hon i lördags. Hennes frisör hade frågat vad hon hade gjort. Svaret var Kakao, jag läste om det och de är bra för håret. Lät ju för bra för att vara sant. Så drack min första kopp igår. hoppas det gör susens. Värt att prova iaf!
Jenny Lennartsson

Läste nu detta.Be de ta detta prov tsh är provets namn!Kan va obalans i kropp med ämnesomsättning att göra.Jag har själv underfunktion i sköldkörteln och äter
levaxin mot detta.Man kan få obalans om man fött barn med.viktigt prov trodde de flesta fick ta de när de söker hjälp!Läs om de underfunktion i sköldkörteln.Oj kakao bara mjölk och kakao då eller?De ju gott med om den ska va varm?\Veronica

Svar: ok tack för tipset. jag blandar vatten och mjölk med kako, hoppas det ska göra susen :) japp dricker den varm
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.