En liten 6 åring - långt inlägg

 
I fredags efter jobbet åkte jag express till Lidköping, skulle hämta ett dockskåp i Källby till Olivia som jag fick för 250 kr. Se bild nedan..
Sen skulle jag hämta en fredagsbukett på Vänerblommor. Alltså kolla på översta bilden, visst är den fin. Precis i dom färgerna och blommorna ville jag ha. Skulle kosta 280 kr men nu 200.
Men alltså när jag fick se den, fy så besviken jag blev. Då sa den ena att det var denna som var den jag hade beställt.
Jag hade skrivit på IG innan om det var just denna bukett som man skulle få, fanns 3 att välja på och svaret var JA.
Sen säger den ena tjejen att bilderna stämmer inte, vilka blommor man får utan färgnyansen. Men alltså skojar dom, stämmer ju inte ens med färgerna. För mig var detta en simpel Ica bukett, kunde lika gärna ha köpt den för 80 kr. När hon gjorde om den satte hon bara dit den där platta blomman ( vet inte vad den heter )
Men alltså känslan när jag var där och gick därifrån var inte OK. Förstörde hela kvällen och helgen, ingen direkt trevligt ställe med personal. Jag kände mig som för dom, en besvärlig klagande och jobbig kund. Vilket jag känner att det var jag inte. De hade falsk marknadsföring och jag kommer inte besöka dom igen.
Där förlorade dom en kund och några till. La ut på Instagram och en massa som mailat mig om det. Att det inte var Ok och attt de kan inte ha varit en bra florist osv..
Visst va det en inte lik bukett emot den jag hade bokat för att hämta ?
 
 
I alla fall sen åkte jag på 6 års kalas och firade Melissa med tacos och god tårta.
Så söt hon är Melissa va!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Buketten som jag trodde jag skulle hämta och buketten jag fick från Vänerblommor. Tycker ni det var likt, tycker ni den var en fin bukett ? Hade jag för höga förväntningar ?
 
 
 
Lillan bjöd på fika i sängen igår. Hade en fönsterputsare hos oss, så skönt nu ser vi ut igen hehe
 
 
Nix har inga glasögon, detta är ett filter
 
 
 
Här är en ny grej jag provar. Sett bland annat Laila Bagge göra reklam för detta. Det är massa pulverpåsar som ska vara bra för Collagen. Varför inte prova tänker jag ? Man blir ju äldre och jag har märkt en massa förändringar, negativa med min kropp sen jag fyllde 30 år. Börjar gå utför nu om man får säga så :(
 
 
 
 
Någon av er som kör detta  ?
 
 
 
 
 
 
Här ser ni det ena dockskåpet jag köpte i fredags, sött va ?
 
 
 
Lillan nakenfis, rufsig i håret
 
 
En ny kudde har hittat hit..
 
 
Olivias konstverk i köket
 
 
Hade en spegelvägg där men gillade inte den. Räddade genom att sätta upp en Billy hylla. Bra med förvaring för mig.
 
 
 
 
 Känner exakt samma angående den blomsteraffären!Fy vad hemst att råka ut för en så missvisande bukett!Stämmer inte alls!Jag vart där två gånger och tycker inte det är trevligt bemötande där alls!Så jag kommer aldrig gå dit igen heller!Tur de finns andra ställen/Veronica

Svar: Ja usch så arg jag blev senast, är det fortfarande i och för sig. Som du säger faktiskt inte trevliga alls när man kommer in. Så där förlorade dom en kund. Funderar på att skicka en bild och jämföra så dom verkligen ser. Men tror inte de bryr sig. Nu ska ju lidens blommor flytta rätt så nära dom så nu kommer de få konkurrens. Rätt åt dom känner jag. Massa som skickat till mig ang att den som gjorde buketten ska nog inte jobba som florist, så dåligt gjort. Håller med!
Jenny Lennartsson

Ja tycker verkligen du ska skicka en bild så folk ser!Ja de blir bra att de får konkurrens tycker samma rätt åt dem!Fult å lura kunder så deras bilder ser så fina ut och sen får man en helt annan blomma typ!Får vi se hur nya lidens blir!Ska bli roligt att besöka.Ha en bra dag /Veronica

Svar: Ja det är fult speciellt när jag skrev o frågade och sen säger dom att det inte alls är så. Tack detsamma, ha en bra dag!
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.