Denna värme

 
 
 
 
Alltså ja jag föredrar fina soliga varma dagar MEN jag är en aningens mätt nu. Denna värme har ju varit sen april känns det som. Och denna och natten innan måste ha varit rekord. Jag tog med barnen och sov i källaren i natt. Brukar inte ha haft ont av nätterna innan men nu är det otäckt varmt, hatar att sova när det är varmt och man är klibbig.
 
Tycker det är lite skillnad när man åker utomlands och det är så varmt. Då är man inställd liksom på semester och man lever liksom på ett lite annat sätt. Och som i medelhavsländerna så har de ju siesta och lever på ett annat sätt i den värmen. Plus så blir det inte likadan värme som här tycker jag inte, inte på samma sätt.
Skillnaden är att nu är man ju hemma, man jobbar och lever i sin vardag. Man är inte van och många, både små och gamla har ju rätt så ont av det.
 
Plus se på alla bränder, det är så torrt överallt plus synd om alla djuren.
Men om det bara sjunker lite i graderna skulle de vara lite mer behagligare än över 30 liksom
Nu längtar jag efter friskare luft, fina höstdagar. Är jag ensam om det tro :)
 
Haha vilken gnällkärring jag är alltså, sorryLängtar verkligen efter svalare man blir tokig i denna värme känns de som.Svårt å sova med.Hemst för djur mm börjar kännas som öken.Ser lovande ut idag hoppas på regn så gult och torrt ute /Veronica

Svar: Ja jag håller med. Tur vi inte är i Portugal i helgen där de förväntas bli upp till 50 !! grader, sjukt otäckt ju. Nästa vecka skulle de bli upp till 25 grader så hoppas det blir svalare.
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.