Denna helgen..

 
 
God morgon,
 
Nu har nog vanliga vardagen med rutiner börjat för de allra flesta. Märks så väl på mitt jobb, sitter i en växel och många företag har startat igång igen. Finns några som har en väldigt sen semester men annars har det börjat komma igång igen.
Barnen började dagis idag och usch de va inget vidare. Mina barn älskar att sova på mornarna, Olivia sov till 11,30 igår liksom. Så va orolig hur det skulle gå och och försökte väcka dom länge. Sen skrek Olivia från att jag väckte henne till att jag lämnade henne. Charlie var ledsen med och man såg när jag skulle lämna han att han kämpade emot tårarna men till slut brast det. Åhh det gör så ont i hjärtat fast man vet att de får de bra ändå när man lämnat dom.
 
 
I fredags efter jobbet åkte jag och Björn och blev bjudna på mat i Sjötorp, smakade bra och var en bra start på denna helgen. Igår var jag hos min faster och firade min kusin som fyllt 20 år sen fick jag träffa de nya tvillingarna, Liam och Isak. En trevlig helg, det sjuka är att jag kommer faktiskt knappt ihåg vad jag gjorde i lördags, otäckt haha.
De enda jag minns var att Björn jobbade och jag satt och käkade en hel låda med kräftor, mums älskar det.
 
Hoppas er helg var bra!
 
 
Kvällsmat för mig, mums så gott
 
 
 
 
 
 
 
En av mitt nya kusinbarn 
 
 
 
Så gott med hembakat
 
 
 
Glassen i Sjötorp som jag bara ääälskar mums
 
 
 En bukett från min faster
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.