Att göra små förändringar

 
 
 
 
God morgon,
Finns nog ingen så velig som jag när det gäller att tröttna på saker. Som detta bordet när det stod här,var rätt så fint. Haha men nu har jag ett vittrinskåp istället. Vi satte upp en vägg så Olivia fick ett eget rum ( som aldrig används ) förra året men nu vill jag riva ner den igen och öppna upp hela övervåningen.
Mycket man vill helt enkelt..
 
Ska ändra lite grejer med mig själv tänkte jag så att jag kommer må bättre. Igår skaffade jag gymkort, bundit mig i 12 mån. Och ett tips, fråga och se om ni kan få ner priset. Jag slapp betala medlemsavgiften på 500 kr ( som jag var nära på att göra) sen fick ned priset till 244 i månaden istället för 300. Det gäller att vara frågvis och ligga på, annars blir man bara lurad känner jag. Så det blev jag nöjd med! Tänkt jag ska börja köra Yoga igen, märkte att det gjorde gott för mig i våras. Slutade där i maj månad så haft ett uppehåll nu. Måste börja röra på mig mer också.
Jätte missnöjd nu med min kropp, aldrig varit så här stor som jag är nu. Det stör mig liksom i vardagen, vad jag tar på mig osv. Men inte lätt att ändra på något. Aldrig haft det problemet innan i hela mitt liv men kroppen ändrar sig väll efter man fått barn, i alla fall på mig tyvärr. Alltid kunnat äta vad jag vill, när jag vill utan att ha gått upp något men nu är det inte så.
 
Så tagit tag i små saker i dagarna nu som ska ska göra det bättre för mig. Idag ska jag även på akupunktur, känns som det är rätt lägligt idag.
 
Hoppas ni får en fin torsdag!Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.