Inte blinka..

 

 

Haha snygg sprucken spegel va, tror den lossnade 2 gånger på en vecka för ett tagsen. Men går ju att "använda" ändå så att säga.

 

Idag fick jag höra att man känner igen mig när jag kör för att jag aldrig blinkar.

Jag är sån som kan gå och tänka på något om någon säger något i någon negativ benämning åt mig utan att jag frågat om någon åsikt för då vill man ju så klart ha ett ärligt svar. Alltså om jag tror det är en pik eller något negativt, blir jag lätt ledsen och tar åt mig. Och detta ska jag så klart tänka på!

Jag vet att jag kan va slarvig och inte blinka iblnd men de gör jag oftast om jag ser att det inte är någon bil framför mig om jag svänger. Men så klart blinkar jag ofta, för kan själv störa mig om man är ute i trafiken, ex står och väntar på en bil och ska köra ut  sen visar det sig den ändå skulle in åt mitt håll.

Menu nu har jag tänkt på det hela dagen, så ska så klart bli bättre. Det har väll med min ångestgrej att jag kan vara extra känslig emellanåt och fundera mycket. Oftast på onödiga saker men vad gör man...

 

 

 
 
Fick denna från Anneli igår på Instasnap när vi var och käkade.
 
 
 
 
 
Just det har ni julkalender till era småttingar, från vilken ålder ? Såg de hade nedatt pris på Jollyroom på Blixten och Bamse kalendrar.
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.