Liten har blivit stor

 
 
Charlie har blivit så stor och klok, det brukar min mormor säga att Charlie är så lillgammal i sättet. Han säger sådana ord och meningar som man undrar vart han fått det ifrån. Varje dag överraskar han mig faktiskt med roliga kloka citat.
I måndags när jag gjorde iordning han för dagis och hade tagit på han blöja, så tog han av den efter ett tag och kom med sina kalsonger och sa att han ska inte ska ha blöja mer nu. Känns så bra att han beslutat det själv utan att vi tjatat. Fick nästan en liten tår i ögat haha, nej men första dagen gick bra andra dagen hade de vart ute och då hade han nog glömt av så då kissade han på sig men är nog lätt hänt. Hört att det tar 3 veckor för oss människor att ställa om oss, så kanske får ge de lite tid :)
 
Jätte löjligt att ens skriva om det, bara jag som är så stolt över han för en sån sak men så klart Charlie har sina sidor, väldigt bestämd och får sina ideer men ändå väldigt snäll och charmig. Bra de är lite bestämda, kan nog behövas när man växer upp att inte alla kör med en heller utan de blir lite starka och kan stå på sig om någon är dum emot en. Balansgång de där, man vill att sina barn ska vara snällast i världen emot andra men inte för snälla så att folk är dumma emot en, om ni förstår vad jag menar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.