Förändring..

 

 

 

 
 
Denna bild fick jag skickad till mig igår hemifrån oss, vi byter dörr och de där glaspartiet bredvid. Behövs då de innan var såå fult, en brun gammal dörr sen frostat glas halva sen fult trä nedanför som har varit sen vi köpte huset som gubben innan satte in på 60 talet då de byggde vårat hus.
 
Jätte nöjd med dörren, inte klara än idag ska de sätta lister osv. MEN vilken jäkla insyn det blev, gillar ju ljuset men egentligen gör det inget att folk går utanför och kollar in men funderar på lamellgardiner eller sån insynsplast på. Problemet är att tar vi syn insynsskydd på så får vi ta de på hela fönstret då de inte skulle täcka för insynen in till oss. Vi är ju aldrig där nere i hallen utan har köket och rummen här ovanför om ni förstår hur jag menar. Så alla utanför skulle ändå se mig stå och laga mat eller gå in i badrummet då det ligger rakt framför glaspartiet. Får se hur vi gör..
 
Funderar på vad vi ska ha för nytt hallsystem för skor och jackor. Vill ha rent och gärna gömma undan allt, inget fan av alla skor och jackor framme men har man barn så är det en aningens svårt.
Såg något snyggt för ett årsen, så köpte Ikeas barngarderober och skulle ha där nere till höger men blev inte alls bra hos oss.
Funderar nu på Bestå byrå för att gömma undan alla skor. Antingen en sån ställning för jackor så man slipper hatthylla sen vill jag ha en större spegel, då det är de jag saknat. Alltid haft stor spegel innanför dörren på alla tidigare ställen jag bott på.
 
Sen om jag får drömma så vill jag få bort de vita ribborna / staketet och ha de i glas. Är ju en pengafråga då allt kostar och vi har massa annat att fixa med innan men så småningom.
 
 
Sökte och fick upp dessa bilder, någon som vet som ska ha credd tro.
Så här tänker jag mig i alla fal..
 
 
 
 
 
 
 så fint med ljusinsläppet ,tror du kommer vänja dig det är nog väldigt ovant så här i början,men det blir nog susen:) kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.