Snart 3 år

 
 
Åren går fort, snart bllir lille Charlie 3 år. Tycker det är en härlig ålder han är i nu. På ett sätt så självständig, jag litar på han att han klarar sig själv på ett sätt. Men ändå liten fortfarande men ändå så klok, snäll och lugn. Han är väldigt bestämd, vet vad han vill med charmen i ögat. Försiktig men ändå tuff.
 
Åren går som sagt fort och ska försöka planera ett litet kalas för honom nu tills han fyller år. Känner att jag inte är såå jätte sugen, vet inte vad de är med mig och kalas nu för tiden. Hade ju ordnat ett kalas förra året för honom. Då kom bara två stycken, några kunde inte och en annan var ute och gick istället så hann inte komma på kalaset :( Blev lite ledsen och tappa suget men ändå känner jag att han är värd att firas med litet kalas fast han är så liten så förstår han ju mer idag.
Får se vad vi gör...
 
Brukar ni ha kalas för era små ? Barnkalas tänkte jag mer på?
 
 
 
 
 
 
 
 så söt och barnkalas e ju så mysigt eller oftast kaos haha,Det blir lättare med åren tror jag började med barnkalas när barnen var runt tre år och visst blir man besviken när folk inte kan:( kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.