Jag har en dröm

 
 
Har ett resmål jag har som dröm att åka till, Positano i Italien. Varit i Italien en gång tidigare, Lido De Jesolo samt Venedig. När jag växte upp umgicks jag jätte mycket med världens gulligaste par, Giulia och Aldo Morelli som var från Italien, de bodde grannar med min mormor och morfar. Min mamma var exempel med dom ner till Italien när hon var liten, på bröllop osv. Hade starkt band till dom, fick ofta smycken när jag var liten har kvar ett pärlhalsband och de lärde mig äta vattenmelon osv.
 
Minns dem så väl och den dagen jag fyllde 6 år hade de bestämt sig för att flytta ner till Italien. De kom och hälsade på oss och jag fick presenter av dom. De bodde några år här i Sverige, fick en son som tyvärr dog i ung ålder. De tyckte det var så roligt när de åkte ner till deras hemstäder på semestrarna. Men sen när de väl flyttade tillbaka så insåg de att de ångrade sig, de var väll inte så roligt. Varje år ringde vi och pratade med dom på julafton. Varje år skickade vi ner bilder på mig och min syster bilder som vi hade tagit i skolan.
 
Sen slutade vi prata, visade sig att Giulia blivit dement och tappat minnet. Så ledsen då jag gärna hade velat åkt ner till dom och hälsat på. Men de är fina minnen jag har och Italien är ett land jag varit lite i men skulle gärna vilja besöka igen. Mina favoriträtter är ju också Pizza och Pasta så hade ju inte varit fel :)
Härligt att få åka ner och försöka ta sådana här fantastiska bilder som dom har gjort, ser så vykortliknande ut, magiskt fint.
 
Känns så där att åka ner med småbarn, så nu är det väll inte så aktuellt men någongång hoppas jag det blir av.
 
Har ni varit där ?
 
 
 
Kolla desa bilder, bland annat de från Systrarna Farhmans reklam för deras nya samarbete med Ellos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.