Igen, sorry

 
 
Hittade några gamla ego bilder på mig från förr. Man tog ju många sådana då. Men roligt att ha. För nu känner jag mig bara gammal och ful, inte alls som mitt forna jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så besviken

Jag och Mia var ute och käkade på lunchen. Såg fram emot en god pasta. Tog carbonara men va den äkligaste jag ätit. Smakade bara vatten så gick faktiskt fram och klagade. Fick en annan maträtt men var inte heller god. Så kändes som jag kastade pengarna i sjön. Mia tog en kebabtallrik och hon var också besviken och gillade inte kebaben. Synd för en restaurang som jag gillat innan. De tackade för jag hade sagt till men jag kommer ant INTE att luncha där igen. Varit några andra på mitt jobb som alltid lunchade där förr men de har också bytt ställe nu. Så mår bara illa nu efter denna lunch

TGIF

 

Måste börja med att säga att jag avskyr dessa busringningar, sjukanmälan på fel jobb eller vad det heter som både Mix Megapol och NRJ kör med. Brukar byta kanal då för tål inte just sånt, förstår inte de roliga med de. Jag tycker de borde sluta. Eller tycker ni det är roligt ?

Jag jobbar ju själv i en växel och skulle inte tycka det vore lika kul att få sådana töntiga samtal som bara skulle ta min tid.

Jaja morgonens klagomål och gnäll. Idag är det fredag, veckans bästa dag. Ska ut och käka lunch med Mia på jobbet idag. Annars inget planerat, regnar så inget kul väder direkt.

Imorgon ska B till Danmark med några av sitt jobb så vet inte riktigt än vad jag ska hitta på att göra. Ant om jag ska åka till syrran och hälsa på henne tro ?

 

 

Mitt nya print från Desenio föresten, såg det hos några på ett insta konto och tyckte det var så fint. Fyndade ramen på Rusta för en 50 lapp. Brukar ju köra på vitt men tror denna silverram passade bra i vårt sovrum.

 

 

 

 

Igen..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kolla denna gamla bild från när jag gick i skolan. Var sååå brun, verkligen. Aldrig varit såå brun. Och så ljust hår. Och kolla min fina nagel, kanske borde gå och fixa naglarna igen.
 
 

Minnenas...

 
 
Älskar att jag har kvar min blogg sen 08. Tog bort den ett tag och ville aldrig ha tillbaka den men tacksam jag har kvar den för MIN egen skull. Alla dessa kort skulle varit borta annars.
Saknar mitt gamla jag (utseende) och mitt gamla tjocka längre hår, vart tog det vägen tro? Tappade så mycket hår i och med Charlie föddes tyvärr.
 
Så tråkigt för er att se men lägger upp detta för mig själv, tycker det är roligt att se och minnas
 
 
 
 
 
Denna bild är sååå gammal, gick nog i årsk 9 här med Charlotte. Tror vi var och festade på Krickelin i Skövde och det är sen många år nedlagt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det gör mig glad

 

 

 

Sådana här enkla ting som ett fång tulpaner gör mig så glad. Tulpaner är väll ingen favorit av alla dessa ljuvliga blommor men ändå köpte jag mig det i helgen.

Sådana där små saker som livar upp i vardagen

 

Kom att tänka på en sak, när man är lite nere och deppig så gör det mig såå glad att vissa av mina vänner visar sig mer än vanligt och hör av sig frågar hur det är och peppar mig. Stor kram till er! Vänner ska lyfta varandra och inte trycka ner en och skapa problem det är viktigt. Ibland behöver man rensa för att hitta de där guldkornen.

 

 

Vissa har man med sig sen förr och vissa hittar man längst vägen. Vissa kommer in i ens liv och bara skapar drama medans vissa är helt underbara, de får man vara rädd om!

 

Dagens låt som går på repeat hos mig - Lady Gaga, Million Reasons

 

 

 
 
 
 
 

Tips

 
 
Läste Blondinbellas blogg förr men var ett tagsen nu men sen pratade Mia om henne förra veckan då hon hade köpt en snygg baddräkt som hon hade.
Kikade in på hennes sida och tycker Isabella är snyggare nu än nägonsin.
Hur snygg var inte denna tröja ? 299 på Lindex. Måste gå dit och kolla. Tyvärr vet jag att jag inte passar i just rosa tyvärr
 
Uppdat.
Köpte med mig den hem igår. Kändes inte alls 100. Ser mer "stilig" ut på Bella än mig. Såg mer ut som en stor myströja fast jag hade skjorta under. Så blir att lämna tillbaka det.
Att det kan vara sån skillnad. Bella måste bara en aningens längre än mig också gissar jag på...
 
 
 
 
 
 

Om att möta härliga personer som smittar av sig

 
 
I måndags när jag och Frida var ute och gick efter jobbet så mötte vi en av mina grannar. Hon kom cyklande emot oss och stannade och pratade en stund. Har träffats 3 - 4 gånger innan och känner inte varandra så bra än men ändå en sån härlig person. Man blev glad av henne!
Till och med Frida som inte kände henne sa detsamma om henne.
 
Så tänkte för mig själv att så dåliga vi är på att ge varandra komplimanger och säga snälla saker. Lättare att kritisera. Och synd när det sägs fina saker om andra, och de aldrig får höra det själv. Så messade henne om det vi hade sagt om henne. Hoppas hon blev glad över det!
Roligare att göra någon glad, man mår så mycket bättre
 
Likaså på jobbet idag så sprang jag på en som har gått i pension men jobbar ibland. Mötte mig med öppna armar så fick en kram och frågade hur det var. Sa att Jenny du ser lika fantastisk och fin ut som vanligt.
Hur glad blir man inte då. Tror ju inte ett öre på komplimangerna jag fick men ändå var han snäll.
Det gör en lite glad...
Kostar inte så mycket att vara snäll . Kan behövas i denna hemska värld nu faktiskt
 
Så det jag vill säga med detta är att tänker ni eller pratat något fint om någon - säg det till den!
 
 

Nej tack

 
 
När jag scrollar nu i min blogg så tänker jag faan va ledsamt och deppigt det var här nu då. Men folk brukar gilla att läsa andras sorg och gotta sig i det när andra mår dåligt. Det är ju så många av oss som gillar att sitta och prata om andra och kritiksera och ha roligt åt andras hemska liv. Men det betyder ju inte att man själv är perfekt. Ibland är det tur man inte vet vad andra säger och tycker om en. Lovar det finns alltid någon som har saker att säga om en som tydligen vet mer om ens liv än man själv vet.
 
Nej nu skriver jag inget mer om detta, tar en paus i min lilla dagbok här på bloggen. Skönt att skriva av sig emellanåt. Och vad det verkar som så är det fler än mig som tampas med problem med sig själv som man behöver jobba på.
 Hejja hejja...
 
 
 

Hur är det idag ?

 
 
Har under gårdagen svarat ärligt när folk frågat den trevliga standard frågan, hur är det?
Förklarat att nej just nu är det inte på topp pga vissa anledningar. Blev för mycket i helgen som var med ord som träffade rakt i hjärtat som satte sig i huvudet, som förhoppningsvis inte var menat att bli så.
 Så snabbt man kan säga saker som bara sätter sig där. Ska jag verkligen tänka extra på. Lärt mig även från psykologen att om man är osäker på hur en person menar om den säger något till dig, ska man fråga Hur menade du nu för att den ska få en andra chans att förklara så man vet att det är så man tror.
Enkelt för andra att bara rycka på axlarna och säga va fan vem bryr sig men för någon som kämpar med självförtroende och självkänsla så är det jävligt svårt. Hur gör man, lär mig, säg hur man ska göra ?
Allt började i fredags när jag var på det där Mary Kay partyt bläää...
 
 
Jag gick in på Lindex igår, gick ut lika fort igen sen när jag såg mig i spegeln. Bläää
Känns som alla som möter mig tänker  att jag ser för jävlig ut.
 
Som sagt var glad över ni som inte tänker sådana här idiotiska tankar och lägger det på roliga saker och bättre grejer. Och skiter i andra människor och kör på bara
 
Men annars är det bra i livet, ska inte klaga.
Jag och en kompis ska upp till Stockholm om någon vecka för shopping och en trevlig dag.
Sen tog jag en extra ledig dag tänkt åka upp träffa några vänner i Göteborg tänkte jag
 
Viktigt att ha roliga saker se fram emot.
 
 
 
 

Med åren..

 
Efter det jag skrev förut, är det svårt att tro jag är 30 år. Kunde lika gärna vara 14 känns det som. Men man kan ju inte hjälpa vad man känner.
Jag vet mina brister så jag försöker jobba med det, en del av det är att jag är ärlig och kan skriva och prata av mig. En hjälp på vägen för mig.
Psykisk ohälsa är allt för vanligt tyvärr, inget pinsamt att skämmas för. Vi kan alla må dåligt på olika sätt. i perioder
 
Jag har så mycket jag är tacksam för i mitt liv. Har det väldigt bra så kan inte klaga.
Tyvärr kan man inte styra över hur man tänker.
 
Mitt självförtroende o självkänsla kommer jag väll alltid få jobba med. Jag gör inte iordning mig och sminkar mig för andras skull utan för mig. Jag går inte ut annars, mår dåligt av att se mig själv. Allt hade varit så mycket enklare i min vardag och liv om jag inte brydde mig om mitt utseende. Lovar! Jag vet det..
 
Lätt för andra att prata och tycka men desto svårare för mig. Bra grejer går in och ut, mndre bra saker stannar och sitter för alltid kvar. Varför är det så?
 
 
När jag är 40 år kanske jag förhoppningsvis kommit en bit på vägen. Återstår att se om man har tur och lever då..
 
 
 

Löjligt barnsligt, omoget ja jag vet...

 
Har inte kunnat sova i natt. Skriver inte detta för att få tillbaka komplimanger eller tyck synd om mig från er sida. För tycker redan synd om mig så det räcker, tycker jag är tragisk som orkar tänka, tänka på allt negativt om mig själv.
 
Vet på ett sätt inte varför jag skriver detta. På ett sätt för att det är skönt att sitta och skriva av sig, kanske mår jag bättre ?
Kanske är det någon mer tjej / kille där ute som sitter och tampas med dessa mörka tankar om sig själv som jag gör.
 
Jag har i så många år jag kan minnas inte tyckt jag duger. Tycker jag är så ful. När jag ser mig i spegeln så ser jag bara allt som är fel på mig.
Jag sminkar mig, rätt mycket. Till och med innan jag åkte in till BB så var det sista jag gjorde, att göra iordning mig och ta med mig allt / sminkväska osv. Orka, tänker ni ? Ja det är knappt så jag gör det. Gått i några år till psykolog om bland annat det. Mina krav och negativa tankar om mig själv, om mitt utseende. Kravet att jag känner jag måste sminka mig och allt. Detta har inget med andra att göra, utan det är för min egen skull. Jag trivs inte.
 
Men vad ska man göra ? Man får ett utseende och kropp man föds med. Man får försöka vara nöjd och inte bry sig, utseende är inte allt. Nej jag bryr mig inte om andra, alla får se ut som dom gör. Men jag bryr mig bara om mig själv, och är min hårdaste kritiker.
 
Skulle kunna sitta och skriva länge om detta. Men känner att det är tröttsamt så hoppar det. Det är löjligt och barnsligt och töntigt av mig att tänka så här. Finns så mycket viktigare saker i livet att lägga energi på.  Men vad ska jag göra ? Skita i vad andra tycker ? Det gör jag, jag skiter i vad andra tycker på ett sätt om mig. Jag tycker redan jag är ful, skulle gärna gått med en påse över huvudet men livet blir lite svårt då.
Jag vill tycka om mig själv. På ett sätt gör jag det, för jag vet att jag är snäll. Jag kan må dåligt redan innan jag öppnar munnen för att prata med en person. För jag kan tänka innan, hoppas inte denna tar illa åt sig eller mår dåligt över något jag säger. Ja ni hör ju hur tröttsamt det är att vara mig :(
 
Fler som är sina egna värsta fiender? Detta går i perioder för mig. Just nu i en liten down period. Jag har valt att vara öppen och prata om detta. För som sagt kanske är jag inte ensam ?
Jag vill höra vad folk tycker om mig men är väldigt svag för att ta emot det har jag märkt. Just nu går det en text rullandes i mitt huvud. Jag ser för jävlig ut, jag ser för jävlig ut.....
 
Det är tröttsamt. Jag blir arg på mig själv. Orka!!
Hoppas ni inte har sådana tankar som mig och mår bra och tycker ni duger som ni är och tycker ni är snygga som få! Det ska jag försöka lära mina barn. Deras egen mamma tycker ju inte så om sig själv men ska jobba på det i alla fall.
Som sagt ni kan kommentera att jag är tragisk, dum i huvudet you name it. Jag är redan allt och tar åt mig av det. Ni kan säga fina saker, det gör mig glad men jag tar inte åt mig.
 
Jajaja snart mår jag bättre. Idag mår jag rätt kasst. Gråtit sen igår kväll och natt. Varit lite för mycket nu ett tag. Men inspirerad av folk som gillar sig själva och skiter i andra och kör sitt race. Skulle jag med vilja göra..Vägen är lång dit, i alla fall idag...
 
 
 
 
 
 
 

Att vara för påstridig

 
Sorry ett gnäll inlägg från mig
 
Var på Mary Kay party i helgen med en kompis. Fick följa med hem till hennes vän som hade de hos sig med deras vänner. Aldrig träffat tjejerna innan, men var supergulliga verkligen. Så det var roligt i alla fall!
 
Har varit 2 gånger för längesen på sånt här och har dålig erfarenhet då jag blev så missnöjd efter detta, då säljarna inte var de bästa.  ( det gör så himla mycket )
Jag har provat rengöringen innan exempel och vet att det är bra. Men nu i helgen kände jag inte för att sminka av mig. Och vad jag nu än må ha för anledningar så är ju ett nej ett nej. Jag fick sitta och försvara mig själv varför jag inte ville. Till slut sa de andra tjejerna att nej låt henne vara.  ( det var 3 andra som inte heller ville det men mig var hon extra på konstigt nog ) Sen fick jag höra att jag var alldeles för orange i ansiktet - fel smink. Det stämmer säkert men jag frågade inte om det,  och ser säkert för jäklig ut men jag har valt att se ut så i alla fall. Acceptera, annars ber jag om din åsikt och hjälp!
 
Kändes som hon bara tryckte ned mig. Inte ok, hon ville bara sälja men gick därifrån med en olust känsla.
Kvinnan är en av de största säljarna i landet tydligen. Hörde de andra tjejerna sen hade samma åsikt som mig att hon var för mycket tyvärr.
Hade tom gått in till tjejer i butiken och varit på dem, men man får ju inte gå in i butiker och sälja vad de verkade som de sa va?
 
Jaja kände bara just nu avsmak för detta märket fast det är bra produkter som sagt.
Personligen gillar jag inte sättet de säljs på, den ena tjänar efter den andre, vill kunna klicka hem själv eller gå in till butik och köpa. Men synd om de bra tjejerna som vill detta!
 
Ja nu sätter jag punkt för detta gnäll idag och hoppas ni har en fin måndag och start på denna veckan!
 
 
 
 
 

Så fint

 
 
 
Vet inte vem källan till denna bild är men så enkelt och så fint.
 
Hoppas ni har haft en fin helg alla. Kändes som sommaren kom igår. Fick tom ta av mig jackan igår på promenaden. Grillade och var mest ute igår och så kom Emelie och Walter, Selma över. En härlig dag med andra ord.
 
 

Stressig lunch

 
 
Köpte med mat från Kungsgrillen idag på lunchen. Hade så bråttom för tog lång tid så hann bara äta upp hälften av maten innan det var dags för jobb igen.
Så var stressigt värre. 1 timme är ju inget känns det som, swish säger det bara
 
Verkligen fin dag idag med strålande sol. Välbehövligt, så trött idag!
 
Jag och kompisen Sofia har föresten bokat in en grej idag som skall göras framöver. Såå spännande och nervöst. Ska bli kul att få det gjort som vi tänkt på lääänge
 
 
 
 
 

Ett gulligt vårtecken

 
 
 
 
På fikat så satte jag mig ute och fick lite härlig energi av solen. Vid min fot satt de en nyckelpiga. Tycker de är så söta och sökte på vad de kan betyda i tecken. Som en rolig grej och då stod det så här -
Djurens språk" som säger:
Någon tänker på dig med kärlek. Min gåva till dig är att känna dig älskad. På kärlekens vingar kommer jag till dig för att överlämna ett bud om kärlek. "Du är innerligt älskad för den du är" så poetiskt uttryckte sig nyckelpigan jag mötte. Nyckelpigan agerar ofta budbärare för någon annan men kan givetvis även komma med en hälsning från dig själv - till dig själv.
 
Hur gulligt som helst ju :) Sen får man tro på det om man vill och tycka vad man vill så klart. Kanske löjligt men så gulligt som sagt. Och skulle de vara en budbärare från andra sidan så hoppas jag det var min lilla farmor som jag saknar varje dag och tänker på.
 

Ur gammal bild

 
 
 
Mia, min kollega och vän skickade denna till mig häromdagen. En evighetsen, eller från 2011 rättare sagt. Jag, Mia och Eva åkte en dag upp till Stockholm för lite shopping. Mia och jag har tänkt åka upp en dag igen i april nu för lite shopping, ska bli roligt. Eva jobbade jag med förr men sen sa hon upp sig och flyttade till Australien, så coolt av henne

Gammal

 
 
 
Hittade denna gamla bild. Eller gammal ochg gammal, 2 år rättare sagt. Denna soffa köpte vi när vi flyttade in i huset. Gillar den men älskar ju vitt så nu har ju vi ställt ner denna i källaren så länge.
Och den tavlan sålde jag också billigt, ångrar mig lite lite angående den men ombyte förnöjer som de heter
 

Börjar bli dags för kalas framöver

 
 
 
 
3 av 4 i familjen fyller år nu framöver. April måndag fyller Björn och Olivia år och i maj Charlie. Funderar på om jag ska ordna ett barnkalas i år. Förra året gjorde jag det men blev lite besviken då man lägger ner en del jobb sen var det bara 2 vänner som kom. Man kan ju aldrig veta, så denna gång ska jag isf ha några släktingar med ihop med barnkalaset tror jag. Får se, suga lite till på den kramellen och fundera.
 
 
Surfa runt igår och såg denna bild, hur rolig ide var inte detta till en liten biltokig kille tro ?
 

Tipselitips

Hittade henne förra veckan på insta, där hon har ett konto. Tydligen har hon en blogg också Matilda Djerf
Så himla fin hon är, ser så härligt ut att vara fräsch brun och så fint hår och så magiskt fina bilder.
 
Nu vill man ju ha sommar, sol och värme
 
In o kika här
 
 
 
 
 
 
 

Dessa små plagg

 
 
 
 
Denna tröja köpte jag till min systerdotter när hon var liten. Nu är den lagom till dotterns så vi har fått låna den. Bra och miljövänligt att ärva kläder ju :) Plus har hon leotryck på tightsen. Jag älskar dessa små fläckar
 
Olivia gick sina första små stapplande steg i lördags förmiddag hos Emelie, var så roligt att se

Står sig fina än

 
 
 
Dessa blommor som jag vann i förra helgen står sig fortfarande fina. Det är det som är felet med blommor, de borde hålla sig lääänge eller hur ?

Promenader

 
När jag var ledig var jag ute och gick så ofta jag kunde och hann med. Sån vardagslyx som man uppskattar när man annars sitter inne och jobbar hela dagarna annars.
Här var i fredagskväll, jag o lillan ute på språng...
 
 
 
 

God morgon denna nya vecka!

 

Haft som sagt en såån härlig helg. Känns som man vill hinna med så mycket man kan och hinna träffa nära och kära. Lördagen gick vi hem till Emelie o barnen och fick fika. Blev min frukost så var inte så fel :) Och var ju strålande sol på lördagen för det andra såå skönt att vara ute då. Gick hem och så bestämde vi oss för att grilla så åkte och handlade, fick även med mig hem lite nya liljor.

Sen kom Anneli, Erik och Alvin samt min mamma och åt med oss. Sedan på kvällen var vi bjudna på grillkväll hos Davve med familj. Så fullt upp men så roligt! La mig med ett leende på läpparna.

 

Igår var också en fin dag. Träffade Emelie o kidsen i en lekpark så satt vi och njöt av solen. Hade bakat chokladbollar som jag hade med till barnens stora glädje.

Annars en lugn dag igår, avslutade med fika hos Mikael o AnnaLena.

 

Hoppas eran helg också varit bra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Så glad man blir av blommor

 
 
Föresten vad tycker ni om alla mina nya uppdateringar ? Ser ni är några som följer mig fortfarande som sagt
 
 

TGIF

 
 
 
 
Fredag idag, såå efterlängtat och skönt med en "riktig" helg efter första arbetsveckan. Solen skiner men det blåser ute men gillar det. Älskar blå himmel och sol, bara det inte regnar eller snöar så är jag tacksam.
 
Inget planerat denna helg utan helt tomt i kalendern. Måste plocka och städa upp hemma och bara ta det lunt. Försöka komma ut på promenader, det lovas ju rätt bra väder.
 
Ha en fin fredag och helg nu!

Hallå, stanna

 
 
Hallå stanna tiden lite tack. Lilla O blir redan 1 år inom en månad. Galet alltså hur snabbt det går. Här var hon inte så stor.
Nu är hon mycket större och vet vad hon vill kan man verkligen säga.
 
 
 
 
 
 

Fortfarande så nöjd

 

Som ni märkt så gillar jag ljust och luftigt inredningsmässigt. Såå glad att jag lyckades övertala om att få köpa denna vita soffa. Hade en sån i min gamla lägenhet, den är så skön.

Funkar att ha vitt fast man har 2 små vildningar plus så går det ju att ta av klädseln och tvätta utan problem om det skulle bli något

 

 

 
 

Hittade gamla bilder

 
Hittas ofta på mycket skoj på vårt jobb. Här är en bild från en Vilda Västern fest och under är en årlig cykelutflykt.
Haha går inte annat att skratta åt en själv blää :)
 
 
 
 

Frågor och svar

 
Vet ju inte om ni är några nya eller om det är gamla läsare jag har kvar här inne hos mig. Men hittade dessa frågor så tänkte jag kan ju försöka svara på dem så ni vet lite om mig när det gäller temat mode / kläder
 
 

1. Var köper du dina kläder?

Gillar Zara men eftersom den butiken inte finns i staden jag bor i tyvärr så blir det en del Lindex, H&M jag handlar ifrån. Den butiken jag älskar för de har så fina klänningar är Primark. Nu blir det inte så många dagsutflykter men fyndat mycket fint genom åren

2. Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa?

Haha ja det var ju inte direkt igår om man säger så. Varit en paus med de nu sen jag fick smått. Men har festat rejält ändå under min uppväxt så var nästan skönt med en liten paus med just de. Men ska få till en kväll med mina vänner framöver nu är det tänkt. Då blir det ant klänning eller ett snyggt linne och byxa. Skulle gissa på de sistnämda

3. Vad sover du i?
Jag gillar inte vara varm när jag sover. Så sover faktiskt helst naken men emellanåt en för stor tshirt. Inte så glammigt värre :)

4. Hur ofta köper du kläder?
Förr skulle jag sagt varje dag men sen kroppen tyvärr har förändrats på mig nu under de senaste 4 årsen så blir det inte lika ofta då jag inte tyckt det varit lika roligt. Några plagg per månad skulle jag väll svara på det

5. Vilken är den mest störiga artikeln du har i din garderob?
Ett linne jag hade på mig på skolavslutningen i 9.an haha. Så ful men vill inte slänga den då jag ändå kan komma i den och ja fråga mig inte varför har egentligen inget bra svar på det

 

6. Vad gör du med kläder du inte använder?

Sparar alldeles för mycket som bara ligger. Ger en del till min mamma. Ett tag sålde jag av en del för billig peng.

7 Vad känner du dig fin i ?

En fin blus skulle jag nog säga med kostymbyxor. Älskar den chica, enkla men stiliga stilen av kläder

 

 
 
 

Favorittidningen

 
 
 

Resefronten

 
 
Mitt största intresse förr har alltid varit att resa. Mitt favoritmål inom Europa är London för shopping samt Barcelona för shopping sol och bad.
Mauritius för avslappning, bad och sol. New York min favoritstad som jag verkligen saknar. Var ju där 6 år i rad men varit lite uppehåll nu med barnen.
MEN låter jätte konstigt, jag har nästan blivit skrämd och rädd för att resa nu för tiden. Tycker att världen inte är som den varit och så oroligt så vill inte utsätta mig eller min familj för något otäckt.
Jaaa vet det låter jätte konstigt och jag är väll knäpp. Många säger det kan hända här där jag är med. Men tror galningar / monster vill åt flera personer i större samlingar.
 
Men hade jag fått välja så hade jag isf valt att åka tillbaka till New York. Älskar den staden som sagt och skrivit om det många gånger förut
 
 
 
 
 
 

Tips till småttingarna

 
 
Denna söta kaninlampa är köpt på Wish. Var hos Emelie jag såg denna och kunde inte motstå denna till lillans rum. Knappt 50 kr för den dessutom har jag för mig
 
 
 
 

Denna saknad

 

 

Konstigt hur man kan sakna någon så mycket. Seprationsångest de luxe helt enkelt från barnen när man är ifrån dom hela dagarna och jobbar. Får dåligt samvete för man är dålig mamma som är ifrån dom fast dom är hemma och har det så bra med sin pappa så klart!

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 

Dessa dagar

 

Alltså det som är mest skrämmande är att ett år är inget. Känns som ett år går på en månad bara swish så är det förbi. Galet verkligen!

I lördags efter vi kom hem från Karlstad så tog jag med barnen ut och gick. Var ju strålande väder. Gick förbi Emelie så Charlie fick träffa sin kompis Walter. Sen kom Annelie med familj senare på kvällen och kollade på mellon.

 

 
 
Hade lagat ihop pizza som jag bjöd på
 
 
 
Måste visa en bild på min lilla snutta. Känns så konstigt att få splittras från henne och se henne så lite nu på dagarna. Mammahjärtat gör ont..
 
 
 
och kommer sakna vara på öppna förskolan med härliga vännerna nu när man jobbar. Brukar vara där måndagar och fredagar annars
 
 
 

Den där sängen

 

 

Detta är Björns gamla sänggavel som var tråkigt fult blå / grå innan. Lämnade in den så en tjej i stan klädde om den. Blev jätte nöjd, så nu är det ljust som jag vill ha.

Små trött på sängbordet men är i valet och kvalet vad jag vill ha för något nytt. Har några kandidater :)

 
 
 
 

Blev såå glad

 

I fredags när jag kom hem från Öppna förskolan så fick jag se att jag hade vunnit en Loop på instagram. Grejer för ett värde av 2800 :- från några butiker i Karlstad.
Dansade verkligen glädjedans hemma då. Så i lördas åkte vi iväg upp till soliga karlstad
 
Började med frukost på ett cafe. Tyvärr inte så bra som vi hade hoppats och förväntat oss. Det mesta var slut och personalen var väll inget serviceinriktad så sett tyvärr. Så kändes som en rätt trist början då vi hade höga förväntningar. Hade vunnit frukostbuffe för 4 pers nämligen.
 
 
 
 
Sen en otroligt vacker bukett från Binderiet. Jag som älskar blommor blev sååå glad över denna
 
 
 
Precis sån blombutik med snittblommor jag saknar i stan
 
 
 
Gick in till denna tjej och hennes fina inredningsbutik. Vann denna vägghylla. Fick välja valfri färg och storlek
Hittade så mycket fint jag hade velat ha. Denna lampa bland annat och lycktorna
 
 
 
 
 
 
 
Fy för att vara med på bild säger jag...
 
 
 
 
 
Fick välja valfri plagg inne på Vila och Vero Moda. Blev 2 par byxor. Fick hjälp av denna supersöta tjej
 
 
 
 
Plus vann jag 2 fina kuddfodral men hon som hade den butiken jobbar som inredare och var inte där då. Så skulle få det hemskickat. Men i alla fall så tacksam för denna otroliga vinst! Älskar Instagram

Hej vänner!

 
Idag har jag börjat jobba efter att ha varit hemma i 11 månader. Alltså hur fort går inte ett år ? Känns som en månad typ. Var med blandade känslor jag åkte hemifrån imorse. Varit ifrån Olivia 3 timmar som längst. Så jag hoppas allt ska gå bra
Livet är inte lätt :)
 
Tack för ni varit några som sagt som håller er kvar här trots dålig uppdatering från in sida. Glädjer mig!
 
Hoppas allt är bra med er!
Kram
 
 
 
 

Lekdate med grannen

En av våra grannar har en dotter som heter Livia och föddes en månad före vår Olivia. De hälsade på oss förra veckan för första gången och imorgon ska vi till dom ❤ Så roligt 

 

 

 

Hej på er !

 

Längesen jag la ut en selfie här. Hoppas ja inte skrämmer iväg er. Föresten glad ni är några få som fortfarande kikar in här dagligen trots jag inte är så aktiv just nu

 

 

 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.