Köpa saker man verkligen vill ha

 

 

Denna kanna köpte jag till mig själv i 30 års present. Ett bra och fint köp då jag aldrig kommer tröttna på den och sälja. Känns som en klassiker helt enkelt.

Samma sak som med min lampa som sagt, Gatton den är jag jätte glad över som jag fick i present nu när jag fyllde 31 år.

 

Jag i alla fall har alltid haft lätt att falla för trender inom inredning. Mycket man köpt som bara blir liggandes i skåp eller som jag säljer vidare och förlorar halva summan på typ direkt, klassiskt för att vara mig.

Så mitt nyårslöfte ska vara att köpa de grejer jag verkligen verkligen vill ha. Som ex de där fina bokstället som jätte jätte många har nu. Tycker det är såå snyggt MEN jag känner jag knappt har plats till det sen läser jag aldrig böcker och tror det är en sån sak jag kommer tröttna på och sälja vidare. Känner mig stolt över mig själv att jag tänker så haha om man får säga så.

 

 

 
 
 
Är inte super förtjust i just pepparkakor, men älskar degen. Men barnen har bakat dessa så kryddat med extra kärlek, då gillar jag dom.
 
 
 
 
 Är heller inget fan av peppisar men såklart har barnen bakat med kärlek så måste man ta en liten kaka:)kramar och hoppas allt löser sig med ditt hår det kommer säkert må bra fram till våren igen,jag har blivit lite rädd att fortsätta med mina slingor nu så jag vet inte hur jag ska göra, tappar inte så jätte mkt hår men det är slitet o tunt o trist. kramar

Svar: Ja det är inte lätt det där. Ska till läkaren en snabbis idag igen, för att se va hon säger. Hon kan ju inte hjälpa mig men ska se om jag kan få en tid till hudmottagningen. Ha en fin dag vännen
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.