Fint för ögat

 
 
Älskar fina bilder, att inspireras av.
Dessa hittade jag på Instagram via @mismimy_official sida. Följer ni det kontot ?
 
En rolig sak om mig som ni kanske inte visste.
 
Inredning var väll inget direkt jag var intresserad av förens vi flyttade in i vårt hus för ja va kan de bli, 3 årsen.
Visst var jag intresserad men inte så som nu. Köpte de jag köpte men nu när man har instagram och matas med allt fint så är det svårt att INTE bli smått beroende.
 
Innan var det kläder och resa som var mitt liv kort och gott. Reste såå ofta jag kunde och shoppa kläder och smink va det roligaste jag visste.
När jag flyttade in till Björn så hade jag en försäljning av just kläder för det fick inte plats. Fick ha hans ena datarum med kläder först för hade inga garderober.
Så folk kom hem till mig och plocka på sig de dom ville. Tror jag sålde för 10 / 20 kr plagget och tror jag sålde för typ 3000 kr så blev av med en hel del. Roligt men samtidigt har jag sååå svårt att göra mig av med kläder, minnen.
 
Så livet ändras en del, fortfarande älskar jag allt detta. Iof vem av oss tjejer gör inte de MEN inte lika kul att köpa kläder till sig själv som idag när man inte trivs med sin kropp efter 2 barn. Och resa är inte precis lika lätt att göra idag, bara sticka iväg som jag gjorde förr då jag var ensam.
 
 
Men till saken, kolla så fina bilder. Älskar sådana här bilder. Ända sen jag var liten samlade jag på fina bilder i pärmar som jag klippte ut och samlade på hög.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förresten vilken fin blivande fru Prins Harry skaffat sig. Väldigt chic och vacker
 
 
 
 Så tjusiga:) önskar dig ett gott nytt år. kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.