Och föresten

Bebishänder är ju så gosiga

Twistshake

Olivia växer och blir så stor. Idag satte ja henne ner i hennes rum, smått vinglig men satt upp själv långa stunder. Hallå hon föddes ju precis 🙈 Fick hem twistshake flaskan idag och hon verkar väldigt intresserad av den. I samarbete med twistshake ange angerfeltjenny20 aå får ni 20 % rabatt om ni vill köpa en produkt. Så fina vällingflaskor och nu har dom även nappar

Den där

 

 

Köpte med dessa kvistar hem från blomsteraffären som syrran jobbade i i lördags. Lite annorlunda och juliga kändes de. Sån fin dag det bjudits på denna måndag. Har dessvärre inte hunnit vara ute något mer än till bilen. Varit på Kyrkis med barnen sen hem och nu sover C än. Måste väcka han snart så han somnar ikväll igen. Han sover såå bra på dagarna när han väl somnar, så djupt.

Solen har varit framme och blå himmel men kallt. Men så fint väder för att vara jul eller hur? Fattas bara lite snö så..

 

 

 
 
 
Den där lilla fjädergranen köpte jag på Cervera i fredags. De hade ju 20 % rabatt tyckte den va fin. Julgranskulan köpte jag likaså på Interflora i Vara.
 
 
 
 
 
 

Sunes jul

Idag fyller Tilda år, barnens kusin. Ätit mat på grottan i stan och nu sitter vi och kollar på sunes jul efter fikat.

Trodde de var tisdag men är tydligen onsdag

Så galet att inte ha koll på vilken veckodag det är. Det går så galet fort! Sitter i soffan nu och kikar på tv. Verkligen varit en lugn dag. Men kan va skönt efter de nätterna vi haft med en olivia som skrikit konstant i 4 nätter. Nu hoppas ja vi går åt rätt håll. Att hon sover bättre igen och kommer vilja äta. Hoppas de är bra med er annars !!!

Så..

Var denna helg förbi. Håller tummarna att olivia sover bättre i natt. 2 nätter som hon sovit knappt och varit otröstlig. Jätte jobbigt! Nu ligger hon sussandes brevid mig medans ja kollar på bridget på tv. Ska strax lägga mig och försöka få någon sömn jag med.

Lilla O;s dockskåp

Och så var det fredag igen

Som jag alltid säger, så var snart denna vecka över. Hjälp tiden går ju galet fort, snälla pausa lite nu tack. Precis kollat på idol. Hejjar på rebecca, cool tjej med stark röst. Kikar ni på det ?

God kvällens

Sitter i soffan med en sovande Olivia bredvid mig och kollar på fruarna på tv 3. Fast kikar väll mer på instagram än vad ja kollar på tv ärligt talat. Sån instagram freak jag blivit. Idag har bjudit på fika hos Annalena som fyllt år, sen lunch hos Anne-lie. Rårakor och bacon, va längesen jag åt det men gott. Ha en fortsatt fin kväll ❤

Sist av alla att upptäcka detta med snapchat eller ?

Rosig om kinderna efter att ha varit ute hela dagen

Sån härlig dag

Vilken underbar dag med massa sol. Min kusin har varit här denna förmiddag. Tog långpromenad, till stan sen till coop. Så känns som vi gått 1 mil nästan skönt

Blir smått galen, hur svårt ska det vara

 

Hej på er

Har ju haft sån otur med just frisörer. Har gått hos en sen jag var liten tills för 2 årsen. Hon fick cancer och valde att så klart sluta jobba. Hon hade en kollega som också hade en salong hemma och som hållt på i x antal år. Så hon gav henne den färgen som de brukar ha på mig. Så gick där i ett år sen ringde jag nu i somras och då har hon blivit akut sjuk och vet inte om hon kommer tillbaka.

 

Så galet otur jag har alltså. Så fick jag för mig att åka till en frisörsalong i Töreboda. Någon mil ifrån där jag bor. Gillar mindre salonger och skulle aldrig få för mig gå till en större salong. Kanske därför jag får skylla mig själv. Senast blev jag jätte gul i håret. Min kompis Emelie var så snäll och lånade ut silverschampo till mig.

Idag har jag varit där igen men nu är jag lila i håret. Och då betalar jag de dubbla priset emot jag gjort förr. Har alltid belalat 700 kr och då fick jag ett resultat jag var nöjd över.

Förhoppningsvis försvinner de båa i håret och de blir bättre, Så va de med de gula senast, efter någon vecka kändes de genast bättre. Men hur svårt ska de vara att få mitt hår i en fin ljus färg. Sådana I landsproblem men ändå, man vill ju känna sig nöjd.

 

Här har jag inga linser föresten

 

 
 
 
 
I bruna linser och kortare hår. Har aldrig haft så här kort hår. Men har även denna gång tappat massa hår pga amning. Så va lika bra kapa av det men som tur är syns inte de lila / blåa håret tack vare mössan
 
 
 

Att tänka för mycket

 

 

Måste börja med att säga jag är sjukt nöjd med sänggaveln vi klädde om och att ha en golvlampa intill sängen. Något annat som stör mig är att jag blir så arg på mig själv att jag bryr mig för mycket om hur andra tänker och mår. På ett sätt en bra egenskap att ha. Men jobbigt då de påverkar mig att jag kan tycka de är jobbigt att säga nej. Eller om man bokar in en sak, sen kommer ja på att jag inte alls kan för jag har glömt av att jag hade bokat något annat. Just att behöva höra av mig och berätta att nej. Nej det går inte pga detta men går annars närsom. Då får ja nojjiga tankar att usch nu blev denna genast irriterad och kanske besviken på mig. Ja bryr mig och tar åt mig av andras tankar och känslor och oroar mig oftast för mycket så det drar ner mig. Svårt att skriva ner de så här. Kanske ingen förstår vad jag menar eller tycker ja är helt knäpp. Men då får ni tycka det. Men vad gör man, hur stänger man av det tankesättet ?

 

 

 

Framkallat

 

 

Fick hem en del av korten jag framkallat och tagit på kompisens söta dotter. Väntar på fotoboken bara. Hoppas hon blir nöjd. Jag tog även kort igår på en liten tjej. Så roligt,min nya hobby

 

 

 

Pizza på bistro i stan med kusinen

Lekt fotograf

Igår var jag hos emelie och fick äran att leka fotograf. Tog massa bilder på söta lilla Selma. Måste säga blev väldigt nöjd. Roligt att ta på små söta bebisar ❤

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.