Gott

 
Igår följde sambon med mig och åt lunch. Blev Mc Donalds, inte mycket för det stället längre faktiskt mer för Burger King som har godare hamburgare. MEN denna glass med kolasås är för jäkla god tycker jag.
 
Satt faktiskt ute och åt, tyvärr försvann solen där för en stund men var skönt ändå. MEN idag skulle man varit ledig under eftermiddagen och bara njutit vid solväggen för idag har vi ÄNTLIGEN sol och blå himmel. Älskar det, så skönt och välbehövligt. Och som sagt synd man inte var ledig och kunde njuta av det mera.
 
 
Charlie sov så himla dåligt i natt. Vid 00 fick jag gå upp till han då han skrek efter mig. Så jag la mig bredvid han, gick över till våran säng sen när jag trodde han somnade. Men icke då han skrek till en stund senare igen Så fick hålla på så några gånger.
En gång struntade jag i att gå upp men till slut hörde jag han var i hallen, så han hade lagt sig på golvet där.
Efter 03 vid 03,30 gick jag över till vår säng och då sov han till 06,30 fyy så jobbigt sån natt är och jag är halvt död idag.
Sömnen är ju som sagt så himla viktig speciellt om man då får "jobba" på natten sen gå till ett annat heltidsjobb på dagen. Och bara få knappt 3 timmars sömn på det på dygnet. MEN jag är ju säkert inte ensam om att vara trött och ha det så här heller
 
 
 
 
 

Nyligen var jag också på Västergårda eller vad det heter och åt Arabisk kebab tallrik. Jätte god och det som gör det är den goda vitlöksåsen till, älskar vitlök.
 
 
 
 
 
 
 Så smaskigt och hua jobbigt det lät, men ja ibland är det hopplöst med sömnen

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.