Trött tröttare tröttast är nog jag

 
 
Det värsta måste jag nog säga när man fått barn, om man får säga så enligt mig är sömnen man missar. Som under min ledighet, det blir ju inte så att man sover ut på mornarna utan lika tidigt om inte tidigare upp än vad man gör när man ska jobba.
 
I natt trodde lillen det var morgon kl 01, kom in till mig och ville ha välling. Som tur är så somnade han om vid 02 tiden men tar ju ett tag innan jag kan slappna av. Då sov han faktiskt själv i sin säng. Sen vid 05 var det dags att gå upp, då gick han omkring och snällt nog gick Björn upp.
 
Fy alltså att jobba på detta, skillnad om man ändå går hemma. Trött ändå av det men att känna sig trött, ful och blek. Hörde på morgonprogrammet på 4.an i helgen att man behövde minst 6 - 8 timmars sömn per natt för att orka.
 
Jag vet att jag inte är ensam, finns de som har det värre och många som lider av sömnproblem men usch fy för att inte få sova.
 
Hur har ni som har små hemma ? Ett bra tag har lillen ändå sovit ok, han somnar så snabbt om kvällarna. Men lika bra jag börjar lägga mig senast 21 om kvällarna för att inte vara ett vrak.
 
 
Tur det finns smink att ta till som hjälp så man kan visa sig ute. Denna läste jag att Gabbi som är en av de bästa make up artisterna i landet rekommenderade denna och sa den kan hon inte leva utan. Gör huden jätte fin under Foundation. Testade den idag och känns bra, samt denna mascara var ett reafynd, jäklar va färg och det var hur lätt som helst med fransarna i morse, stort plus för det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







Jag saknar sömnen ENORMT. Sovmornar, bara ligga och dra sig i sängen en stund innan man går upp. Åh. På ett sätt längtar jag tills om typ tio år när det kanske är lite svårt att få upp herrn på mornarna. ;)

Jag är så sugen på en ny mascara! Jag har under senaste fyra åren inte köpt en enda eftersom jag fått så många i Glossybox.
Nu kör jag Yves Rocher mascaran vi fick i nån Loppibag. Den är inte alls bra men duger. Sen har jag en kvar att använda upp innan jag köper nytt. :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.