En liten lista

 
Hittade en rolig liten lista jag fyllde i för dom som inte känner mig och är lite nyfikna :)
 
 

Vad behöver du mest just nu?

Hade inte varit fel med en större summa pengar, så mycket man skulle vilja ha. Har man hus är det saker man vill göra om och iordning hela tiden.

 En solsemester hade inte suttit fel heller.

Höger eller vänsterhänt:

Högerhänt

 Längd:

162 cm tror jag, står i passet

Skostorlek:

38

Fräknar: Ja tyvärr måste jag säga. Inget jag varit så glad över. Men finns ju smink att täcka över det :) Fint på andra men jag är inte själv förtjust i dem. Synd inte mycket nu men kommer fram på somrarna.

Dricker du? 

Vatten eller Coca cola. Annars är jag inte så mycket för kolsyredricker utan det ska vara Cola. Vin har jag aldrig gillat så är det alkohol så är det vanliga cider eller Rosa Pantern drinken är jag svag för. Gärna så söta som möjligt. 

 Vilken parfym använder du?

Olika just nu Valentino. Annars gillar jag YSL, den lila flaskan eller Juicy Couture - Viva la Juicy. Har en hel del godingar jag gillar faktiskt

Vad är du rädd för? Djur allmänt. Eld, just bränder. Att någon som jag har kär ska bli sjuk. Fobi emot blod också och blodprov

Vad gör dig ledsen? Sjukdomar eller folk som inte tänker sig för vad de säger utan är elaka och kastar ur sig vad som, som sårar en. Missförstånd. Att såra folk, oroar mig alltid innan om det är något tråkigt jag måste säga så det inte tas fel. Bättre att tänka en gång före än efter försöker jag komma ihåg.

Land du vill besöka?

Mauritius åker jag gärna tillbaka till igen, underbar ö. Thailand, USA eller Maldiverna


Film:

Svårt att säga just en. Komedier, romantiska filmer. Har aldrig kollat på skräckfilmer med massa blod

Mat:

Skräpmat tyvärr. Pasta, pannkakor. En god köttbit

Godis: Saltlakrits eller surt godis eller Kola

Serie: Förr var det Sex and the city, alltid älskat den serien kollat på den massa gånger om och om men nu finns ingen tid för det. Gossip kollade jag på förr när det gick också. Nany älskade jag förr i tiden när det gick, brukade kolla på det varje morgon

Det bästa jag vet:

Att resa och se mig om. Vare sig det bara är en stad i Sverige eller utomlands, just känslan att boka något och komma bort.

När Charlie sover bra om nätterna och sover lite längre på mornarna än kl. 05 :) Och när allt flyter på som jag någorlunda vill.

Shoppa, inget gör väll en gladare än det just för stunden i alla fall

 

 

En gammal bild, in action på jobbet

 
 
 
 

 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.