Inger Elsa Olivia

 
 
Jag trodde alltid att ant går vattnet eller slemproppen som ett tecken på att det är dags. Men icke då, hade inga känningar under söndagen som var. La mig på kvällen som vanligt, vaknade vid 01 tiden att jag hade så jäkla ont, värkarna hade startat. Så fick väcka Björn som låg ute i vardagsrummet, stackaren som precis antagligen hade somnat.
Värkarna kom ungefär varannan minut och vi läste tecken på när man ska åka in, men som oftast så står det om vattnet gått osv. Men tvingade Björn att ringa förlossningen och hon hörde hur ont jag hade så vi var välkomna in.
 
Snälla Annalena kom över till oss efter kl 02 och konstigt nog sov Charlie hela natten, som annars brukar krångla. Så tacksam hon kom över, var så orolig och så ledsen att det var mitt i natten vi behövde få hit henne osv. Trodde oftast det startade på mornarna men så var det inte heller och jag som var säker på att jag absolut skulle gå över tiden. Har BF nu på lördag annars den 16 men den 11 april, kl 09,10 föddes lilla Olivia.
 
Kan även nämna jag var öppen 5 cm när jag kom in så inte så konstigt jag hade så ont
 
 
 
 
Men fy för denna förlossning, fast det gick snabbare denna gång så var det så skönt när de väl bedövade mig med Charlie och tog snitt. Att klämma ut en bebis var det värsta jag gjort, och även denna smärtan man får efteråt att ens försöka kissa. Tänk vilka superkrafter vi har alltså
 
Upptäckte när vi skulle åka hem igår att vi inte hade något att ta på henne över, overallerna va förstora så hon drunknade i dom. Annalena är på stan och kikar men verkar som allt är från stl 56 och hon behöver 50. När vi kom hem med C var det ju såå extremt varmt, kläder hade han knappt på sig de första 3 månaderna. Han föddes 26 maj 2014
 
 
 
 
 
 
 
 Me ohh ajaj, låter verkligen som allt gick bra ändå, flöt på med barnakt och allt, men förstår då att du hade ont, ajaj

Fin hon är =D

Stort grattis till Olivia, vilken sötnos!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.