Var kan all ondska komma ifrån ?

 
 
 
Jag läser sällan nyheter, men nu för tiden är det svårt att undvika och det uppdateras överallt. Men samtidigt mår jag så dåligt av allt det hemska och onda i världen. Vart kommer det ifrån? Jag menar, ett barn föds helt utan ondska och vart går det fel sen? Varför ? Många frågor och mycket man undrar över. Men det är så otroligt hemskt att det går så långt att man vill döda någon, man vill döda sig själv, man är kapabel att göra sådana här hemskheter som man läser om och ser i vår värld. 
 
Blir så ledsen och samtidigt orolig så klart, svårt att inte känna något när det står som igår, hotbilden nu emot vårat land är en 4.a och såg på ex Ullareds sidan jag är medlem på Facebook, igår hade det varit polis utryckning dit och även till Ikea i Göteborg. Man ska undvika folksamlingar, dessa platser lockar dessa idioter ? 
 
Hade planera på att åka till Göteborg, bland annat Jul på Liseberg men känner nu att vågar man det? 
Stod även på facebook att tydligen ska man undvika att vistas i centrala Göteborg vid jul och nyår ? Man vet varken ut eller in, älskar storstäder men nu känner jag ändå att jag är glad jag bor i en mindre stad. Hemskt man ska ens känna eller tänka så. 
 
Orolig för ens barn att växa upp i detta, all ondska som finns.
Negativt och tråkigt inlägg så här tidigt på morgonen men så klart att det bekommer en och man tänker mycket på detta som det är nu. Man ska försöka leva som vanligt så klart men ändå inte va naiv som de står i tidningarna. 
 
 
 
 
 
 Kan inte annat än hålla med. är så många aspekter som man måste tänka på. Vi bor ju strax utanför Sthlm, men min lillasyster bor verkligen ett stenkast från Rosenbad och större delen av min familj är på centralstationen här dagligen... Känns som att man inte kan skydda sig och sina barn, samtidigt som jag blir så himla rädd.
Är så tudelat. vill ju inte att de ska märka av hur rädd jag faktiskt är...

Ja tycker det är läskigt oxå, blir oxå orolig

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.