Helgblommor

 
Köpte en bukett i lördags, tyvärr hade de inte så stort utbud på Buketten där jag brukar handla. men 29 kr för denna bukett är väll helt ok :) 
 
Köpte även årets julgran som jag tänkte visa sen. Var på jakt efter platsgran men då vi såg att Buketten sålde kungsgranar, jätte fina för bara 295 :- hade för mig de kostade minst 500 kr så köpte vi en sån. Vanlig rödgran eller va de heter kostade 195 :- så var inte så stor skillnad. Fick lära mig att kungsgranar inte barrar och de är inte vassa, vilket stämde. Hade ingen aning om då vi alltid tagit granar från våran egen skog men då vi inte har någon skog kvar detta år så fick de bli en köpegran.
 
Vad kostar kungsgranar hos er? Har för mig de brukar ligga runt 500 kr eller har jag fel ? 
 
 
Även skrivit julkorten i helgen som jag snart ska lägga på posten. Lätt att skriva men alltid seg med att skicka iväg.
 
 
Här är en liten skymt av granen, så bred och fin. Fast vi har hus nu så fick denna knappt plats sjukt nog. Men klämde in den här och de blev bra. Lyser upp så mycket, så mysigt. Det är ju nu denna tid man uppskattar allt som lyser upp och jag tycker nästan det räcker med en gran som julpynt. 
Synd också att köpa en som är så fin som man bara har inne knappt 2 veckor, för efter julen tröttnar man ju och vill bara ha bort allt igen.Blev en del julklapps inslagning i helgen också. 
 
 
 Oh så fint med gran, jag tål tyvärr inte, så vet faktiskt inte vad de kostar så

Så fin bukett med

snyggt

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.