Detta idag...

 
Idag som sagt har lister satts upp i köket. Inget kakel än som sagt och ingen fläkt men ugnen är på sin plats likaså Micro men går inte använda än.
Kontaktuttag har satts in, likaså 2 st. i lilla köksön. Längtar efter kaklet nu och fläkten, men vet inte om han hade beställt det än som har hand om det. Hoppas nu han gjorde de igår, vill ju ha klart det.
 
Badrummet är väggarna och golvet klara, imorgon kommer rörmockaren förhoppningsvis.
Tyvärr blir det inget kakel för har hört och de har sagt att kakel ska man helst inte ha på övervåningar i hus pga. hus rör sig så det kan lätt bli sprickor i kaklet. (behöver inte men kan hända ) Har ni varit med om det?
Så får bli matta men i gillestugan har vi ett litet badrum, där kan vi ha kakel i så fall.
Lite osäker på valet av golv, bestämde mig för ett ljust sen i sista stund så sa golvläggaren att de vi valde är ett väldigt populärt golv och passar till vita väggar. Så nu blev det ett grått med lite ljusa/silver stänk i, kan man säga. Visar er när det blir klart..
 
Just det handtagen på lådorna fattas än så länge, så ska inte se ut så här utan de är svarta
 
 
 
 
 
Satte upp köksbordet ikväll också. Hade på ett sätt velat ha ett nytt runt bord men det vågar jag inte nämna för Björn :) Köpte på vägen hem fina stora liljor på Netto för 49 :- Tapet är inte uppe än, bara renoveringstapet- Hade slut på rullar så vi har beställt och hoppas de kommer som imorgon eller snart. Ni ser den ena tavlan jag ska ha upp sen på väggen föresten.
Haft trevligt besök nu ikväll av David och Nicole som går i väntans tider, 7 dagar över tiden. Ändå så härlig tid de har nu framför sig, bara vänta och längta.
 
 Inget nytt jä%$#£ bord igen !

Ohh så fin tavla och sedärja det tar sig, kommer nog bli finfint

Man kan visst ha kakel vem säger något sånt???/Det har vi och det kan man då vi känner en golvläggare å kakelläggare / veronica

Inget nytt jä%$#£ bord igen !

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.