Att få tag på hantverkare är inte det enklaste tyvärr

 
Nu är det lite mindre än en månad tills vi flyttar in i huset. Får nyckeln den 15, då ska Björn röja ur badrum och kök. Den 16.e kommer Ikea och lämnar vårat kök. Då kommer vi till detta med hantverkare!
 
Har hört med flertal och ett företagkom aldrig, såg han svänga in på vår gata sen åkte därifrån. En annan var och kollade, skulle räkna och skicka offert, aldrig hört något. Jo jag ringde dit och hörde i fredags, då menade han att ni har ju hört med andra företag osv. Vad har det med saken att göra? Om han inte ville ta vårat jobb kunde han sagt det istället.
 
Nu har vi 2 alternativ till, vi ringde 2 gånger igåroch påminde om offerten, så klart fick vi den inte. Och ja så här håller det på. Om man nu ska anställa någon som gör ens job vill man ju känna tillit och speciellt då vi har tidspress, lite mer än en vecka har de på sig innan vi  ska flytta in.
 
Har ni varit med om liknande när det gäller hantverkare? Man blir ju galen och stressad, tiden går ju. Visst dom har väll massa att göra men säg det då istället för att inte höra av sig.
 
 
2 bilder av vardagsrummet. Huset är byggt på 60 talet och de har endast haft samma ägare som byggde de. Tanten har inte bott där på minst 1 år så det har stått tomt så här och hon är 95 år. Så då förstår man inredningsmässigt hur det kan tänkas se ut.
Vardagsrummet har vi köpt vita tapeter till, så det blir ljusare och fräschare.  Hade velat ljusa upp golvet men än så länge får de vara detta,
 
Ska bli kul att visa er sen hur det kommer se ut. Ska visa massa före och efter bilder så klart under resans gång
 
FÖRE
 
 
FÖRE
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.