Att förändras

 
Tror det är sant, man förändras smått ju mer åren går, ändå är man densamma. Men beror på vad man varit men om, vad man fått med sig i den lätta/tunga ryggsäcken. Vilka situationer man varit med om, vilka människor man träffat kan också spela stor roll på vem som kan påverka en till både gott och ont. Det är inte alltid lätt. Ibland önskar man att man aldrig varit med, upplevt vissa situationer medans man ibland önskar man kunde ha gjort på ett annat sätt. Ibland är man superglad för man gjorde just det valet ibland inte. Ibland önskar jag så man kunde få chans att leva om och då har man chans att göra vissa saker lite annorlunda!
 håller med dig! men ibland vill man bara spola tillbaka tiden..

Håller med. Men samtidigt hade man ju inte varit den man är om man inte gått igenom alla som där sakerna. Jag är positivt, trots att jag har en del tungt i min ryggsäck, och tror att det mesta för något med sig som man har nytta av på något sätt längre fram. :)

Så himla sant, man förändras hela tiden mer eller mindre. Alla nya intryck, människor man träffar, val man gör i livet osv.

Proffsig bild! Är det du som tagit den?

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.