Inte riktigt min dag denna onsdag!

Idag har jag hållt tummarna för att min vän Johanna skulle klara skrivningen och få sitt kära körkort. Det är ju så nervigt och så svårt, minns det rann tårar både innan jag gick in och då jag gick ut fast jag klarade de. Inte hört något än, men går det inte denna gång så är det bara att försöka igen!
 
Måste klaga lite nu men på lunchen var vi och skulle käka på Grottan här i stan, beställde räkor i currysås satt länge och väntade. Gick in efter en halvtimme och frågade vart min mat var? Hade så klart glömt bort det!!!
Så sur jag blev, fick pengarna tillbaks men det var det. Frågade om någon slags kompensation för missade ju liksom maten. Men dom fatta inget, sa bara att dom skulle slänga mitt kvitto?? Men jag kommer inte sätta min fot där igen, strulat till de flera ggr förut så! Jaja det var dagens gnäll, inte bara de tog en snabbis förbi Donken, måste ju ha något i magen. Tog chicken nuggets och fick en stor broskbit i munnen, bläää usch så illamående jag blev. Helt enkelt inte min dag idag denna onsdag :(
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.