Tankar

 
Tänker ibland va livet är bra konstigt, det kommer in folk i ens liv och det försvinnet folk ur ens liv. Vissa gör stort intryck och vissa önskar man att man aldrig hade träffat för tar så mycket energi av en.
 
Vissa som kommit en så nära inpå livet som du delat allt med kanske en dag inte finns där. Man vill så gärna slå numret och ringa och berätta och dela allt som man gjort men en dag så gör man inte det, man vågar inte. Han/Hon kanske inte vill, kanske inte vågar kanske inte går osv. Det är sorgligt men vissa guldkorn som man träffat vet man alltid finns där i vått och torrt fast det kan gå långt emellan det kan man vara lycklig över, sådana ska man hålla hårt i.
Vet inte vad jag ville få ut av detta bara att ibland är livet bra komplicerat och krångligt ibland så underbart. Ibland önskar man att man kunde läsa andra människors tankar, vissa är så svåra att förstå och hur dom igentligen tänker och menar. Säger en sak men kanske inte alls stämmer hmm. Vissa vet man inte ens om man kommer att få träffa igen, om den gången var den sista?
 
 
Pretty Women, en av mina favoritfilmer
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.