2013.02.11

 
Ny vecka, nya möjligheter! Denna helg gick väldigt fort faktiskt, blir väll så när man haft främmat också. Men igår var jag så trött, inte van att gå upp så tidigt på en söndagmorgon heller iof klockan var väll 9,30 men hade jag varit själv hade det blivit någon timme till i säng. Men samtidigt kul att passa på att umgås när man väl gör det. Men vi låg i varsin soffa några timmar kollade på tv/film. Innan vi gick till stan och käkade och sen åkte mitt främmande hem. Så var det måndag och får se vad denna vecka bjuder på, måste ta tag och besöka gymmet också var ju inte där förra veckan så är väll dax!
 
Har också tänkt en delpå hur konstigt det är med vissa människor och situationer. När det är någon som funnits där och delat allt med och verkligen litat på,en dag inte finns där .Man möter dom men knappt ens ett hej man är som främlingar för varandra,tråkigt  och ledsamt.  Man har bara lust att fråga hur det är, vad som har hänt men man gör det inte. Man har hört saker från andra om hur bra den personen har det men man frågar sig är det verkligen så? Är det man själv som blivit lurad eller lever den i en lögn? Mycket frågor som man kanske aldrig får svar på, livet är allt bra konstigt ibland!älskar bilden!

tycker också det är lustigt när man träffar på någon som betytt så mycket för en och inte finns kvar. Personen blir som en främling på något sätt..

Åh vad jag känner igen mig i det sista du skrev :/

Sv; Ja det är verkligen bara att köra då :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.