Tänkte lägga ut på tradera men visar här först

Jag köpte en klänning för ett tagsen som jag tänkte ha på ett bröllop i sommar, jätte fin men hittat en annan som passar mig bättre & denna finns lappen kvar & som sagt aldrig använd. Kanske något som faller någon av er i smaken, det är stl xs. Jag väljer alltid den storleken fast jag själv är mellan xs-s pga vill den ska vara tight vid brösten.
Köpte den för en 500:- säljer den för 300:- det är väll ett bra kap?

Plus denna oanvända skinnjacka från H&M jag tycker det är så snyggt på andra & köper det ibland men används aldrig jag får helt enkelt inse jag är ingen jeans& skinnjacksperson så denna är oanvänd & säljer den för 300:-Blunda för min nagel, jag har dragit av det en dum ovana & måste måla på nytt plus så är jag en nagelbitare usch på mig :/Hör av er snarast för tänkte annars lägga ut det imorgon på tradera som sagt.
Åh, synd att jag är en M och en 40, annars hade jag köpt båda! Mumma!Tack så mycket! Jag är ju sugen på att göra en till, men jag är nöjd med att "bara" ha mitt lilla hjärta... Många som tatuerar sig gör (enligt mig) alldeles för många tatueringar bara för att de känner för det och så brukar alla inte vara särskilt snygga... Så är rädd att jag kommer ångra mig i efterhand...

Tack tjejen, trivs så himla bra i flätan :) Fantastisk vacker klänning!

Är det där den här jackan från H&M: http://evvvelina.blogg.se/2012/march/jackan.html ?? I så fall är jag kanske intresserad av den :D

åh den korall färgade klänningen var ju hur snygg som helst:)))

Snygg röd klänning...Hoppas att allt är bra med dig denna kväll.kram

tack för din kommentar :) kram!

Game of Thrones heter serien, så bra! Många gillar den :)Jag har också rensat garderoben, skönt med mer space. På lördag blir det loppis, hoppas jag får lite för kläderna. Spännande (:

klänningen var ju toksnygg! synd att jag inte vet vilken storlek jag kommer komma i i sommar, annars hade jag varit intresserad av den :)

Då vill jag ha skinnjackan! :)

Hoppas du tjänar några slantar!

Jag brukar inte heller kolla men igår gjorde jag det. Du behöver inte vara orolig, du missade ingenting. Sverige gjorde bort sig i slutet av matchen och åkte ur

är smått sugen på den där klänningen!! tyvärr har jag inte så mycket shoppingpengar kvar denna månad ^^

- hihi kul att du tycker det :D Gillade också hårfärgen! Fast hade mitt hår pallat med det så hade jag nog blekt det som ditt i headern ;)

Så :) Har skickat min adress till dig nu!

Åh vilken fin klänning!

Super fin klänning!!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.