Hallå!

Känns som man fyllt år idag så glad av alla grattishälsningar & kort samt paket fyller ju om någon dag bara så blev en liten förstart :) Fick fina gardiner samt en flagga att ha till helgen på bordet samt en bok, ni vet hon som var med i New York fruarna ska bli kul att läsa den boken!

På lunchen idag så blev jag sjukt trött inte vanligt trött som jag vart i många veckor nu utan trött så jag blev helt seg & borta försvann inte känner av det än & fått ont i huvudet hoppas det går över tills imorgon, var på sjukhuset & tog prov idag också gick för första ggn själv löjligt men med min skräck så va det stort men usch så jobbigt det var men klarade av det iaf det är huvudsaken!
DAGENS BLOGG! - uppe nu, ta chansen att synas inför ca 1000 läsare! :) Lycka till.Kram

va kul =)

oj, så mkt roligt du fått :)

svar: ja men verkligen, stört bra.

super fin blogg, kommentera gärna min blogg me.

s: tycker du? nu fick du mig att tveka, haha. jag som är så sugen på att färga de blont, men alla tycks påpeka hur fin hårfärg jag har i nuläget bara för de

Men vad kul att få så massa fint på posten. När är den riktiga födelsedagen då?

Vad kul att börja lite tidigare :D

Så mkt fint:)

Hoppas du får en fin fredag:)

Vad roligt att du fått massa fina saker.Jag har också mått också exakt som du beskriver några dagar i veckan nu i några veckor.. Undra om det är hösten som gör att man blir så trött och seg? Jättekonstigt.. Men sen går det över om man sover många timmar.Hoppas du mår bättre idag! Jag skulle kunna sova flera timmar till.. Så trött!Ska du göra nåt kul i helgen? Ikväll ska jag på Egoboost festen som Blondinbella har.. Ska bli kul!Kramar

roligt. :-)

Fina saker du har fått!Tråkigt att känna sig så trött, har också sådana perioder..Så jobbigt!

sv: Ja jag hittade också en del snyggt bland dessa bilder.

Åh vilka fina presenter :) Roligt!

Ja jag var ju blond förut jag med, och då gick jag alltid till frisören och fixade det. Skulle nog aldrig våga blondera själv. Har ju också tjockt hår och det är lockigt egentligen. Men att färga det mörkt går lättare själv :)

Kram

Så mye fint!

Tack söta du =)Inte dumt att få lite paket i förväg...ha nu en bra dag. Kram

Vilken dag är det du fyller då? Ser verkligen ut som att du redan fyllt ^^,SV: Japp, vi bodde i styga! En dyr stuga som egentligen är för 6 pers. men jag vill gärna ha egen toalett och dusch när jag är borta så det va värt att betala lite mer :)

Tack för din rara kommentar om mitt armband, ja visst är det fint :)Ohh så fina presenter du fått, säger grattis till dig i förskott då :) Hoppas huvudvärken gått över idag? Och vad duktig du var som klarade blodprovet. Jag har med skräck för det men ändå tar jag blodprover väldigt ofta pga min sjukdom.

kram!

Tack det ska jag ha =)

men gud vad hemskt :( men jag förstår dig verkligen. Min syster hamnade hos någon som var helt våldsam med nålen och den upplevelsen sitter kvar än idag, hon måste sövas ner varje gång hon få ett stick :(

SV: Hehe, ja de var riktigt goda faktiskt :D

Vad kul att bli uppvakatad så:) mindre roligt däremot att du blir så yr!

Starkt vågat att gå dit själv!

Hoppas inte att det är något allvarligt/Kram

Kul att bli uppvaktad och grattis på dig=)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.