Lång page?Jag tycker ju Ulrikke är så grymt snygg, en av de första bloggarna jag besöker varje dag faktiskt en hel del norska bloggare jag följer. Det jag skulle säga va att ja tycker det är så snyggt med sån längre rak page, skulle på ett sätt vilja klippa av mig för att få jämn längd jag har mer V nu i bak men sen tar det så lång tid för mitt hår att växa & alltid haft längre hår men nu har jag kommit in i en period jag tappar så mycket hår nästan rädd men börjat med sådana hårtabletter så hoppas det ska hjälpa något!Det är riktigt snyggt:))) inte lika roligt att toppa av sig håret när man vet hur lång tid det tar att växa ut igen:)) kram

Sv: Tack! Vad kul att höra :D

Tack, hoppas dom är lika fina i verkligheten och att storlekarna passar :) Jag tappar också mycket hår :/

skitsnyggt!följas via bloglovin?

Sv; okej men det är ju helt ok såklart! :) hoppas du får en fin dag, jag lägger till dig ändå för jag gillar nog din blogg tror jag haha.. ska följa dig ett tag och se efter ;-)

Tack :)

Ja, jag tar många citat och bilder därifrån :)

Jättefint är det verkligen!Jag bor idag lite utanför Växjö, men har familjen och vännerna kvar i Halmstad- Båstad-trakten. Älskar att få åka hem och bara få njuta.Du gör alldeles rätt i att ta det till våren, kommer bli kanon.

Åh jättefint!

Har haft samma problem efter min olycka i sommars med testa Redkens schampo och balsam och en spray från Intra Force serien...ger GRYMMA resultat!!! Har fått tillbaka mitt hår igen, dock är det inte lika långt men inte så konstigt då jag hade helt kala fläckar :( lycka till!

Jobbigt, hoppas håret lugnar ner sig. Det är så jobbigt med såna perioder. Det är tyvärr bara att vänta ut enligt mig (före detta frisör), man har en perion varje år och vissa år är det värre än andra.

grymt, precis så jag ska klippa mig nu. längtar! jag tycker att du också ska ta steget!

Blondiner passar så grymt bra i page tycker jag, skitsnyggt!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.