Intensivkurs?

Jag skäms men jag har ännu inte skaffat körkort efter om & men, pinsamt att säga det för mina nära & kära har tjatat på mig osv men nu har jag bestämt mig att ta en intesivkurs. Vet med mig själv att jag är för rastlös & omotiverad att göra allt själv. När jag var 16 gick jag kursen sen övningskört en del hemma, tog en lektion på körskolan gjorde ett teoriprov men klarade inte så la det på hyllan. Nu har jag som sagt tänkt att åka till Halmstad eller Köping men tror det blir Halmstad framöver nästa år & bo där 2-3 veckor & få kortet! Har ni gått intensivkurs, tycket ni det va bra? Det är en större stad men kul att åka iväg till en stad man inte känner någon & bo där & bara satsa på detta sen bra med större stad så jag blir säkrare tänkte jag.
det låter som en bra ide :)

Tror det handlar om att bara ta tag i det. Du får tänka på hur skönt det kommer kännas när du väl har körkortet!

att ha körkort är en frihet!! jag fick mitt 2 v efter jag fyllde 18. mamma o pappa var på alla oss barn att vi skulle skaffa direkt. vi bodde i en by så det var nästan nödvändigt, o de e jag glad för idag :)

Dom är riktigt söta, lite roligare än mössa :) Lycka till med körkortet :)!

Håller tummarna för att det går bra. Jag tycker absolut att du ska gå en intensivkurs! det är en otrolig frihet att kunna köra iväg hur man vill.

Det tog evigheter för mig att ta körkort. Gjorde som du började och la ett par år. Men till slut fick jag det! Hoppas allt är bra med dig idag. Bra här men fullt upp. Roligt! Kram

Tack tack!

Ja, det ska bli skoj :)

Jag funderar också på en intensiv, vet du hur mycket det kostar ungefär?=)

jag håller på med mitt körkort, har verkligen dragit ut på det, så tror att en insentivkurs verkligen kan vara något!!

bra idé! det är skönt att få det där överstökat :)

Hoppas det går bra, är super skönt att ha körkort :)Kämpa på!!

Det är bara att hugga tag i det, obeskrivligt skönt när man väl har sitt körkort! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.