Fick hem detta..

 

Fick hem den 3.e boken av Elsas Mode ska bli roligt att läsa, sen fick jag hem nya Chic tidningen plus 2 smycken jag köpt i julklapp MEN den ena berlocken hade lossnat & går inte att laga själv tyvärr så tråkigt men mailade & hoppas jag snart kan få en ny & göra en retur men ändå bökigt att det inte va helt!
Sv : Tack ! :D

Usch va jobbigt. Jag har själv inga problem med att lämna blod och så. Tur det för det blir en del att lämna när man är gravid. :)Ja jag har haft en jättebra dag. Tycker dock dagarna går lite långsamt men det är väl så när man går och längtar efter nått. :)Nu ska jag och vovven nanna. Hoppas du får en bra torsdag!

Sv: Absollut vad roligt! Visst är det kul och jobbigt, men skulle aldrig vilja byta ut det;)Kul med tidningar=)

Hade du beställt den? :DMissa inte mina tävlingar där du bland annat kan vinna presentkort och klicka hem ett par Jeffery Campbell mycket billigare, tandblekande munskölj från BrilliantSmile eller en Smoky Eye palett från Too Faced! :)COMING UP: vinn din egna Onepiece, nytt sammarbete med Rapunzel Of Sweden och Reztart!

/ http://flavoured.se/category/tavlingar.html

hoppas du får ett nytt, man ska ju inte få hem söndriga saker :( o kul de där med o handla julklappar tycker jag :) kram

Åh så kul att du fått hem Elsas Hemlighet, vill också läsa den boken! Kommer du kolla på första avsnittet av tv-serien idag? :)

fin blogg!

Allt bra med dig? :)

Åh jag vill också läsa nya Elsa-boken. Måste komma ihåg att beställa!

Denna bok måste jag bara ha! :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.