Nytt till hemmet

Detta fick jag hem nu som jag beställde för några veckorsen från H&M, har ju bott i våran nuvarnade lägenghet i 1 år nu ca & har fortfarande inte hängt upp någon gardin i stora rummet men nu va det dax men vart i valet & kvalet för vi vill ha en ljus/vit gardin men tänkte kanske blir lite för genomskinligt eller hur jag ska förklara men så hittade jag denna & det är glansigt typ hoppas den blir bra ska bara få tag i gardinstänger först. Har ju vitt /svart i stora rummet plus våran nya soffa som är beige/brun så blir nog bra.

Sen fick det bli kudden också så söt men besviken över när jag fick den att det var massa lösa trådar osv så klart känsligt tyg men ändå men söt va den som sagt!
SV: Tack :) Svårt att motstå smycken..

Så himla fin kudde!

HM Home har fina grejer! Hoppas du blir nöjd med gardinerna. :-)Jag kollade på DH igår fast jag missat så många avsnitt men fattade inte så mycket bara för det, haha.. Måste verklien ta ett DH maraton någon dag och kolla igenom alla avsnitt!Hoppas du har en mysig torsdagskväll! Så skönt att det är fredag imorgon! Dom säger att det blir försommar väder i helgen hoppas på det!Kramar

Jätte snyggt vännen, det blir säkert kanon.Kran

jag är helt kär i de kuddarna, så söta!

tjusigt!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.