Kabinväska!

Har vart runt & kollat efter en kabinväska aldrig haft med mig en resväska in på planet men känner att jag vill det denna gång, brukar ha en handväska sen en liten bag typ men kom på jag har ju en hemma som jag köpte sista dagen senast i NY pga ja fick panik & va tvungen att köpa en väska för att få med mig allt hem så denna får det bli.

Brukar ni ha med en kabinväska in i flyget?
nej, vilken söt väska! :D

Använder alltid kabinväska när jag åker till USA då man kan lägga en stor del av de kläder man har köpt där för att klara vikten på den stora väskan. När jag och killen åker har jag min handväska och en bag och han har laptopväskan och en kabinväska. Hoppas att det går bra med flyget och att du får det kanon i New York! Kram

Vilken söt väska du hittat :D

Är du ett Jedward fan :D?

Kolla gärna in vår blogg!, det betyder allt för oss! kramar :D!

- gud vad söt!

Sött med rosett :)

Hm, vet inte alls hur jag ska göra med väskor än, kanske också borde ha med en större in på planet.Jaa, vi bara MÅSTE komma iväg!

jag har frågestund , fråga vad du vill men INGA tråkiga frågor !http://ameeena.blogg.se/2011/may/fragestund-1.html#comment

Haha, ja - jag har också en svag kärlek för vinterfilmer. Men då ska det helst vara sommar, för då får man den här julkänslan i filmen och så kommer man ut och så är det sommar. =D Precis som det ska vara egentligen ;)

Så gøy at du skal reise dit selv :) God tur! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.