Dax för liten tävling!

Har aldrig haft det så är väll på tiden, jag älskar ju Carolines blogg som jag visat förut hon har ju smyckesprinsessan.se ett webbföretag & säljer äkta smycken till bättre priser. Så tänkte lotta ut denna guldpåse med detta silversmycke med Tro, hopp & kärlek!

Jag tänkte jag avslutar tävlingen på torsdag kväll vid 18 tiden för åker ju iväg på fredag. För att va med & tävla är det bara att kommentera & lämna gärna er mailadress! JUST det skriv att ni vill vara med & tävla föresten viktigt.

Lycka till :)

Obs kika in får ni se hennes blogg swuppa.blogg.se och hennes webbshopsida Smyckesprinsessan.se så ser ni mer, såg att Kenza också gillar hennes smycken visade upp bla i nyaste numret av Bubbelroom.

http://swuppa.blogg.se/

Svar: haha det var jävligt gott ;D

Hallå hallå! Var gärna med i min tävling om bloggsvar inbjudan: http://madeleinezn.blogg.se/2011/may/tavling-vinn-bloggsvar-inbjudan.html#commentkram!

sv: Tack! :) Ja det var riktigt härligt!

Jag vill så hemskt gärna vara med och tävla - hela konceptet tro hopp och kärlek är så vackert. jag har målat en tavla tillägnat dom vackra orden.

Så roligt att du gillade bilderna, alltid kul att få höra :)

sv: Ja det är den verkligen! Jag blev så glad när jag hittade en riktigt fin bikini som faktiskt satt bra. Haha. Sen att den var så billig gjorde den ju inte sämre. =)

sv: den var god :D

Jag jobbar som barnflicka åt en familj:) jag hörde om vulkanen, usch får hålla tummarna att du kommer iväg :)

svar: ja visst är de fantastiskt söta :D?

Jag är hemskt gärna med och tävlar, det var ett väldigt fint halsband som skulle passa mig perfekt :-) favoritorden!

Jag har varit här i 9månader, ska stanna här tills jag tröttnar, har inte planerat när jag ska åka hem än.

Har ju som ett annat liv här, så länge jag trivs och m år bra stannar jag :)Sv; Tack! :) Ja det blir lätt så med ringar på nåt sätt..

Vilket fint halsband! Jag vill vara med och tävla :)Tack för kommentaren också förresten och hoppas ni får en fantastisk resa!

SV: Hei, jeg har svart deg på bloggen min :-) Ville bare si at jeg forstod engelsken din godt, men det er bare å skrive svensk, for jeg forstår det også, da jeg egentlig er norsk :-) Takk for kommentar!

tack så jättemycket! Fin blogg du har, skriver du om något speciellt?

sv: Jo precis! 100:- för en hel bikini. Billigare än så lär det inte bli. Ja det tycker jag att du ska göra! =)

fint halsband där :)

givetvis är jag också med och tävlar! :)

omg love it ! so pretty <3

tack söta du!åh va fint smycke:)

sv; jag är ju redan i USA men min pojkvän kommer hit på lördag och den 1 åker vi till NYC och stannar i tre nätter. Ska bli jätte kul! men jag är riktigt nervös över om han kan komma eller inte. han flyger från köpenhamn via heatrow, inte bästa vägen med tanke på askan. Men det är bara att hålla tummarna.

håller tummarna för din skull också :)

Visst är det kul att ha! Jag kanske skulle göra fler med andra teman jag också.. :)

hihi ja :)

VIlket fint :)

Åh gud så fint! Jag är gärna med och tävlar!

jag är med , ast_brik@live.se

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.