Något utav de..Ett av alla mina fynd under veckan dessa sötingar hittade jag inne på Century21 & ni ser priset inte illa.


Nya klänning från Forever21, fick för första ggn betala övervikt hade med ca 70kg hem & fick så klart sista dagen springa & panik köpa en extra resväska som alltid.
 
Det är bra med mig och magen, väldigt varmt dock...Hur är det med dig? KramFin klänning och skor, passar dig bra.

Toppen snygg blogg!

Mm man vet knappt om man ska vara inne eller ute, lika varmt nästan på båda ställena...Ha en fortsatt bra dag,

vad somrig du var då! Förstår att de inte kan ha varit kul att springa runt och leta efter en resvsäka men tur att det ordnade sig till slut .

Hej,Kul med bilder ifrån New York, shit vad mkt packning du hade med dig hem ;) Har du några bra tips på matställen eller nåt kul shoppingställe? Ska dit på söndag :) Har varit där två gånger innan men ska bli så kul att komma dit igen.

Hej Lotta!

Japp blev en hel del hem, hade kunnat fått med mig mycket mer om jag hade haft pengar & tid & större väskor :) dollarn är ju så låg nu så känns som man fyndar hela tiden. Hmm matställen ska jag säga att jag är dålig på vi fuskade och åt en hel del hamburgare men ett ställe vi åt på 3 kvällar är ett som ligger vid Time Square mitt emot Madame Tussaue heter BBQ något riktigt amerikanskt där var helt okej men annars skulle vi tagit Pastis som du säkert hört om, ska va väldigt gott där & kanske se en kändis är ju aldrig fel men det ska jag ta nästa gång isf. Så roligt att åka dit, vill jag med igen nu snart men måsta spara lite först.

trevlig resa :)

Tack för svaret :)

Vet vilken restaurang du menar, Dallas BBQ åt oxå där flera gånger när jag var där sist, bra priser och bra mat :)

Har du fler tips så skriv gärna dem i bloggen. Åkte ni nån sightseeing tour eller nåt?

Varsegod kul man kan hjälpa till & tipsa om något iaf :)

Japp precis tyckte jag med,enkelt & gott. Vi åkte en dag ut med buss till Woodburry Outlet kostade ca 300:- t/r säljs mycket märkeskläder ex converse för 340:- som många köpte jag köpte med sådana i present osv om du gillar satc skulle jag åkt på en sån busstur du bokar innan du åker från sverige på hemsidan kostar inte heller så mkt & roligt om man är ett fan som jag.

När är det du ska åka dit? Sen en dag så åkte vi gratisfäran förbi Frihetsguddinnan ist för att åka den som alla turister åker & betalar för inte värt pengarna sen finns det en gratis linbana som vi åkte som man får bra bilder, kommer inte ihåg va det hette kan kolla upp det! Beror iof på va du vill se :) när åker du`

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.