Hemma igen!

Äntligen kommit hem efter om & men va nära att bli kvar i London pga jäkla flygbolaget hade tagit bort oss från bokningen så efter tårar & tjat samt efter 7 timmars försening så kom vi hem via Oslo så himla trött nu. Vart en händelserik resa kan ja säga, New York bjöd på tropiskt klimat första dagarna i veckan, dessa bilder är när vi sprang på Sofi Farhman i west willage så glada vi blev hon va supertrevlig men detta va den varmaste dagen så ej så smickrande kort men skit samma roligt va det!  nej nu ska jag sova återkommer med mera!
Så kul att träffa kändisar :D

skönt att ni komhem tillsut iaf.. fin bild på er! kramar

Vad tråkigt att de inye var bra. Man blir alltid så besvikeb när man har lagt ut pengar på en semester också blir det inte som man tänkt sig. Hoppas ni har kunnat njuta av resan ändå.SV: det är e lokal tidning här i Umeå (ungefär som situation stockholm)

- Åh vad kul! Och välkommen hem!

Fina bilder =)Sitter ute och njuter i trädgården, fint väder här med...Får dock sitta mycket i skuggan nu, orkar ej sitta i solen längre stunder. Men skönt ändå =)

- Detsamma hun! Kram kram!

Åh, kul att springa på Sofie!

Hittar du på med idag då? Kram

Ja det e jättegott :) hoppas du haft en.fin dag i solen!

SV: Tusen takk :) Kul topp, og gøy å treffe på Sofi :)

Va coolt att ni sprang på henne! :D Vad är oddsen liksom ;D Kul att åk atil New York förresten, skull ejag med vilja göra ^^,

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.