Hemma igen efter en mysig helg i storstaden.

Hemma nu igen efter en helg i Stockholm skulle ju upp & fira nyår på Skansen var en upplevelse men usch vilket snöoväder det var man satt påpälsad nästan längst fram med termobyxor, halsduk samt luva inget jag hade planerat men sitta ute i en timme i minusgrader & massa snö vill man ju helst inte i klackar & bara ben. Kunde ju inte direkt ta några bilder pga snön men lyckades ta 2 snabbt men kunde tyvärr inte zooma men Tommy Körberg uppträde med sin Athem så vackert sen Sarah Dawn Finer sen var det ju Jan Malmsjö som höll sitt Ring klocka ring!                         

                                           
                                                          Så mysigt att gå med badrock & hotelltoffler

              

         Jag vid brasan inne Tre byttor på Skansen sen en bild på vägen hem så fint när solen höll på att gå ned.Men åhh så fantastiskt mysigt! :) Hoppas ditt nya år startar riktigt bra..! KRAM

det låter som ett bra nyårsfirande ;)

Jag tittade på det programmet precis innan tolvslaget och oj vad det snöade. Det snöade för fullt när vi skulle gå ut och fira in tolvslaget och man hade dåligt sikte vad gäller fyrverkerier lång borta bara de som var nära såg man. Men vad mysigt att fira in tolvslaget på skansen, det ska jag också göra nån gång :) Gott nytt år! Kam!

tack du :) jamen god fortsättning på dig :) va mysigt att sitta vid skansen och fira!

Åh, hoppas du hade en bra nyårsafton och att du inte frös för mycket! Jag var hemma hos mamma, skön nyårsafton. Gick till bussen för att festa vidare på stureplan men alla bussarna var inställda pga snöovädret! Så typsikt men tycte det bara var skönt att slippa gå ut i snön så det blev en perfekt nyår med min familj och nära och kära. Vi kollade på skansenfirandet på tvn. Kollade efter dig men svårt att se med all snö! ;-)Åh, har du en mailadress jag kan skriva till? Skulle behöva lite råd nämligen..Kramar

Ska jag vara ärlig så vet jag inte. Jag vill flytta ifrån Stockholm, kanske inte tillbaka till Dalarna, men till en mindre stad iaf. Men min sambo älskar Stockholm.. Så ja, vi får se vad som händer :)

Åhh, vad roligt att få uppleva nyår på Skansen på riktigt!! =)

Vilket hotell bodde ni på?

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.